Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Espressor Krups_cantitate de cafea preparata , prea putina

roxanazbv

Postări Recomandate

Salut, 

ce s-ar fi putut intampla cu un aparat de cafea Krups EA82981070J care de la o vreme elibereaza mai putina cantitate de cafea decat indica afisajul.? Il setez 80 ml si abia elibereaza 56-60 ml.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• roxanazbv

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Curăţaţi boilerul, se depune calcar din apă şi gâtuie orificiul de apă.Cel mai simplu e cu sare de lămâie dizolvată în apă introdusă în recipientul de apă.Simulaţi prepararea unei cafele mici (fără cafea)de mai multe ori, cu sare de lămâie dizolvată în recipient.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns, insa boilerul este nou l-am schimbat acum 2 zile. Mi s-a dezlipit placuta ceramica pe care erau lipiti doi papuci si-mi aparea pe ecran eroarea cu stecherul.

In timp ce am schimbat boilerul am rupt un tubulet de iesire din regulator, l-al schimbat si pe acela.

Pt ca-mi cedase placuta de pe boiler, mi-a facut scut si mi-a ars si placa de circuite...deci si acesta este noua. Si o data cu ea am schimbat si placuta pe care este senzorul de la rezervorul cu apa.

Cu alte cuvinte mai mult de jumatate din aparat are piese noi.

Am facut cateva cafele in gol, fara cafea...dar tot putin lichid dispenseaza in loc de 130m...imi da cam 80-90).

Ce piesa ar influenta cantitatea de lichid dispensata?

Link spre comentariu

Da, in loc de 50 imi da 30, la 70...cam 50.

Am desfacut acum debitmetrul in ideea ca o fi dezlipit sau fisurat...este incat, nu da semne ca ar fi blocat. E curat.

Editat de roxanazbv
Link spre comentariu

Posibil ca placa nouă să nu aibă aceleaşi setări de debit.Cred că ar trebui modificări în memoria controllerului, dar asta numai dacă poţi citi memoria de pe placa veche.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări