aureli67 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 (editat) Cumpar pentru calculatorul meu Cobra circuite integrate productie vest seria 74LS , din stocuri vechi si nefolosite ( NOS ) , nu din cele de la mama China ( din astea am luat de la mai multi furnizori , si am probleme cu ele , unele serii merg , altele nu ) , si nu romanesti sau rusesti ( din astea am ) : 74LS00 x 5 74LS04 x 5 74LS07 x 10 74LS95 x 10 74LS155 x 5 Pentru amanunte despre ce calculator vorbesc , va rog sa va uitati aici : https://www.elforum.info/topic/151904-nebunia-numita-cobra/ 74LS95 pot sa fie si rusesti sau romanesti ( daca or fi fabricat ai nostri asa ceva ) , aici am doar normale , romanesti ( CDB495 ) , rusesti ( K155ИP1 ) si nemtesti ( D195D ) . As fi interesat si de urmatoarele : - circuitele mari , dar doar in capsula ceramica : Z80CPU , 8255 , 8212 , 8272 , Z80CTC - unitati de floppy de 5.25" si dischete pentru ele ; unitati de 3.5" de PC si dischete de 3 am destule ( aici as mai cumpara totusi niste dischete noi ) , pot da la schimb unitati de 3 ( gata modificate pentru a merge pe Cobra ) si dischete cu jocuri pentru Cobra ( altele decat cele de la Cobrasov , trase de mine , in special pentru Cobre cu cip de sunet AY ) - unitate externa DVD ( care sa arate bine ) , care are unitate de disc normala , pe care sa o dau afara si sa bag o unitate de disc de 5 sau una de 3 cu adaptor pentru 5 - cutie de calculator model vechi , cu posibilitatea montarii de 1 sau 2 unitati floppy de 5 ( sa nu arate ca un PC modern , ci ca unul vintage , gen Atari sau Commodore ) Pot da la schimb ( la nevoie ) , bancuri de memorii RAM 16K sau 64K , memorii EPROM trase de 2K pentru boot sau 16K - 32K - 64K cu diverse basic-uri , memorii PROM pentru interfata de floppy ( noi sau deja scrise ) , sau diferite circuite CDB , rusesti si unele fabricatie vest . Sau alte chestii din domeniul audio . Astept ofertele dvs , aici in topic sau pe privat , multumesc pentru timpul acordat . Editat Octombrie 1, 2022 de aureli67 modificari text Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Salut. Unitate dvd extern am un LG, dimensiune normala, posibil carcasa si unele circuite integrate. Daca prezinta interes pun poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum