Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar circuite calculator Cobra

aureli67

Postări Recomandate

Cumpar pentru calculatorul meu Cobra circuite integrate productie vest seria 74LS , din stocuri vechi si nefolosite ( NOS ) , nu din cele de la mama China ( din astea am luat de la mai multi furnizori , si am probleme cu ele , unele serii merg , altele nu ) , si nu romanesti sau rusesti ( din astea am ) :

74LS00   x 5
74LS04   x 5
74LS07   x 10
74LS95   x 10
74LS155  x 5

Pentru amanunte  despre ce calculator vorbesc , va rog sa va uitati aici :

https://www.elforum.info/topic/151904-nebunia-numita-cobra/ 

74LS95 pot sa fie si rusesti sau romanesti ( daca or fi fabricat ai nostri asa ceva ) , aici am doar normale , romanesti ( CDB495 ) , rusesti ( K155ИP1 ) si nemtesti ( D195D ) .

As fi interesat si de urmatoarele :

- circuitele mari , dar doar in capsula ceramica : Z80CPU , 8255 , 8212 , 8272 , Z80CTC
- unitati de floppy de 5.25" si dischete pentru ele ; unitati de 3.5" de PC si dischete de 3 am destule ( aici as mai cumpara totusi niste dischete noi ) , pot da la schimb unitati de 3 ( gata modificate pentru a merge pe Cobra ) si dischete cu jocuri pentru Cobra ( altele decat cele de la Cobrasov , trase de mine , in special pentru Cobre cu cip de sunet AY )
- unitate externa DVD ( care sa arate bine ) , care are unitate de disc normala , pe care sa o dau afara si sa bag o unitate de disc de 5 sau una de 3 cu adaptor pentru 5
- cutie de calculator model vechi , cu posibilitatea montarii de 1 sau 2 unitati floppy de 5 ( sa nu arate ca un PC modern , ci ca unul vintage , gen Atari sau Commodore )    

Pot da la schimb ( la nevoie ) , bancuri de memorii RAM 16K sau 64K , memorii EPROM trase de 2K pentru boot sau 16K - 32K - 64K cu diverse basic-uri , memorii PROM pentru interfata de floppy ( noi sau deja scrise ) , sau diferite circuite CDB , rusesti si unele fabricatie vest . Sau alte chestii din domeniul audio .

Astept ofertele dvs , aici in topic sau pe privat , multumesc pentru timpul acordat .

Editat de aureli67
modificari text
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sonic11

1

• aureli67

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări