blue36 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Va salut! Am un bec cu senzor de miscare cumparat din Dedeman. S-a dus senzorul din el, intrebarea mea este, ce tensiune de alimentare vine pe LED-urile din bec? As vrea sa-l folosesc fara montajul sau, direct la tensiunea de alimentare necesara! Multumesc! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Il poti alimenta direct la retea dupa ce dai senzorul jos. Link spre comentariu
blue36 Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Vreau sa-l alimentez dintr-un panou solar cu acumulator, nu il vreau la retea! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Daca initial a fost alimentat la retea, ii dai jos capacul din spate, il alimentezi si masori tensiunea care alimenteaza ledul. Link spre comentariu
blue36 Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Tocmai asta este problema, nu se mai alimenteaza deloc si nu vreau sa-l repar, vreau sa scot toata electronica din el si sa-l alimentez din sursa fotovoltaica! Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 O scoti dupa ce masori. Link spre comentariu
blue36 Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 (editat) Cred ca nu m-am facut inteles, mai incerc o data, alimentarea ledurilor lipseste, componentele nu sunt inscriptionate iar majoritatea acestora sunt sub o pasta neagra. Poate stie cineva care este tensiunea de alimentare, reparatia este exclusa. Multumesc! Editat Septembrie 30, 2022 de blue36 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Cum să ştie cineva ce tensiune e într-un bec al cărui model nici nu l-ai menţionat ? Cred că sunt sute de tipuri de becuri cu senzor, doar faptul că ăsta e din Dedeman restrânge doar domeniul...dar nu aştepţi să căutăm noi pentru tine modelul, în loc să scrii de la început asta.Sau să pui o poză, măcar un link... Link spre comentariu
Postări Recomandate