sesebe Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Puteti face o recomandare pt un contor pe sina DIN (2 max 3 pozitii) care sa masoare energia activa si separat energia reactiva sau cosΦ, si care ca permita descarcarea datelor? Vreau sa aiba precizie cit mai buna iar datele (desarcabile cit mai simplu eventual pe un card - cred mai convenabil cred) sa fie inregistrate la intervale cit mai mici 10sec-1min. Trebuie sa aiba rezolutie de masura putere de cel putin 100mW, preferabil chiar de 10mW. Exista astfel de produse la preturi tangibile? Link spre comentariu
ionut120v Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Un smart meter ceva de genul, nu neaparat asta https://www.a2t.ro/electroalimentare/contor-de-energie-monofazic-bi-directional-fronius-max-100ah.html?gclid=Cj0KCQjwnvOaBhDTARIsAJf8eVNgTKfAELs2jE0zsCUKeWGa9mFGyZRIkWBc-952pqtc9SRY-GsvoWUaAgj4EALw_wcB Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 Specificațiile contorului arata bine DAR ca să fac vizualizare curbă de consum trebuie sa am un calculator cu interfață 485 și un SW de înregistrare care sa funcționeze continu. Asta înseamnă să mai adaug încă 1-2 KW consum pe 24 de ore. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Octombrie 29, 2022 Partajează Postat Octombrie 29, 2022 La 27.10.2022 la 11:36, sesebe a spus: Puteti face o recomandare pt un contor pe sina DIN (2 max 3 pozitii) care sa masoare energia activa si separat energia reactiva Acum 1 oră, sesebe a spus: Specificațiile contorului arata bine Cum arata bine daca nu masoara energia reactiva? Si este cel putin a doua oara cand masori energia in kW. Link spre comentariu
Postări Recomandate