Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Economizor de energie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 93
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 23 minute, Stefan a spus:

Normal ca avem loc destul, la bloc poți scuipa liniștit coji de semințe stand pe asa ceva banca.png

De ce spun asta? Ieri in centrul Piteștiului, adică la doar câțiva metrii de banca din poza, erau niște tuciurii care scuipau coji de semințe nederanjați.

Banca e un panou?

Link spre comentariu
Acum 48 minute, merck a spus:

... am inteles bine ca in Germania ecologistii vor sa interzica incalzirea pe lemne?

Vor ei multe dar s-ar putea sa le sara rândul repede de tot. Ca degeaba îi prosteste Greta pe copii. Sa vezi ce se vor schimba la fata daca vor sta acasa în frig si parintii nu vor mai avea bani sa le ia continuu aifoane noi.

Sau daca iasa taranii cu furci si tractoare si împrastie balegar la usa primariilor si la sediile partidelor.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, franzm a spus:

Pe acoperis. Da numa daca nu sunteti iecolojist si aveti acoperis de stuf.

Nu cred ca o terasa e suficienta pt nr  de apartamente.

Acum 9 minute, merck a spus:

Da, banca are incorporat un panou fotovoltaic in ea (sub sticla de deasupra). Cand nu sta nimeni pe ea, produce energie. 

In cazul asta e vorba de un concept, ca sa nu zic sifonare de fonduri pe jucarii. Nu asa se va produce energia eco.

Link spre comentariu
Acum 40 minute, Stefan a spus:

banca.png

Cica si in Croatia sunt banci din astea. Voi cam cate aveti?

Acum 3 minute, daniels a spus:

In cazul asta e vorba de un concept, ca sa nu zic sifonare de fonduri pe jucarii. Nu asa se va produce energia eco.

Am inteles, si croatii sifoneaza bani ca aia din Pitesti! :rade:

De ce nu ne luminezi tu cum se va produce energia eco? 

Link spre comentariu

Ca sa inchid si link-ul cu productia de cupru:

Chile, the world's leading copper producer by far, produced an estimated 5.6 million metric tons of copper in 2021. In second place is Peru, with an estimated copper mine production of 2.2 million metric tons in the same year. The world's third-largest copper producer from mines is China. In 2021, China produced an estimated 1.8 million metric tons of copper from mines, about a third of Chile's production.

Screenshot-2022-10-01-at-12-42-25.png

Link spre comentariu
Acum 34 minute, merck a spus:

Cica si in Croatia sunt banci din astea. Voi cam cate aveti?

Am inteles, si croatii sifoneaza bani ca aia din Pitesti! :rade:

De ce nu ne luminezi tu cum se va produce energia eco? 

Una singura, cică primită ca donație. Mă gândesc că la cate achiziții aiurea a făcut primăria Pitești, in frunte cu celebra toaletă publică, au deja bănci ca aia puse pe următoarea listă de achiziții.

Cu banca aia de-abia îți încarci telefonul sau ceasul, desigur daca ai răbdarea și energia necesară să stai atâta timp pe ea. Acum erau doi băieți pe ea și nu cred că puteai rezista prea mult, te coceai deși nu e vară.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări