Administratori Badman Postat Octombrie 1, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 2 minute, merck a spus: Tu crezi ca felia aia din PNRR pentru ECO pentru ce este? Sa presupunem ca te finanteaza cu 50% dar restul de unde ii scoti ? Daca vor sa fi "verde" sa te finanteze cu 100% Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Eu am inteles ca finantarea era de 100% insa firma care se ocupa de instalare mai cerea in plus un 3000-5000 lei (priza de impamantare separata de cea a casei si alte chestii din astea). Cred ca @flomar60 ne poate lamuri exact cat era finantarea de la stat si care era costul total. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 23 minute, Stefan a spus: Normal ca avem loc destul, la bloc poți scuipa liniștit coji de semințe stand pe asa ceva De ce spun asta? Ieri in centrul Piteștiului, adică la doar câțiva metrii de banca din poza, erau niște tuciurii care scuipau coji de semințe nederanjați. Banca e un panou? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 33 minute, daniels a spus: Voi care traiti la oras aveti teren sa va intindeti panourile? Ca de bani mai faci rost pe la banci. Pe acoperis. Da numa daca nu sunteti iecolojist si aveti acoperis de stuf. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Da, banca are incorporat un panou fotovoltaic in ea (sub sticla de deasupra). Cand nu sta nimeni pe ea, produce energie. Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 48 minute, merck a spus: ... am inteles bine ca in Germania ecologistii vor sa interzica incalzirea pe lemne? Vor ei multe dar s-ar putea sa le sara rândul repede de tot. Ca degeaba îi prosteste Greta pe copii. Sa vezi ce se vor schimba la fata daca vor sta acasa în frig si parintii nu vor mai avea bani sa le ia continuu aifoane noi. Sau daca iasa taranii cu furci si tractoare si împrastie balegar la usa primariilor si la sediile partidelor. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 8 minute, franzm a spus: Pe acoperis. Da numa daca nu sunteti iecolojist si aveti acoperis de stuf. Nu cred ca o terasa e suficienta pt nr de apartamente. Acum 9 minute, merck a spus: Da, banca are incorporat un panou fotovoltaic in ea (sub sticla de deasupra). Cand nu sta nimeni pe ea, produce energie. In cazul asta e vorba de un concept, ca sa nu zic sifonare de fonduri pe jucarii. Nu asa se va produce energia eco. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 40 minute, Stefan a spus: Cica si in Croatia sunt banci din astea. Voi cam cate aveti? Acum 3 minute, daniels a spus: In cazul asta e vorba de un concept, ca sa nu zic sifonare de fonduri pe jucarii. Nu asa se va produce energia eco. Am inteles, si croatii sifoneaza bani ca aia din Pitesti! De ce nu ne luminezi tu cum se va produce energia eco? Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 5 minute, merck a spus: De ce nu ne luminezi tu cum se va produce energia eco? Industrial. Banuiesc ca bancile sunt folosite pt iluminarea parcului. Oricum, nici in parc nu mai poti sta la umbra. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Ca sa inchid si link-ul cu productia de cupru: Chile, the world's leading copper producer by far, produced an estimated 5.6 million metric tons of copper in 2021. In second place is Peru, with an estimated copper mine production of 2.2 million metric tons in the same year. The world's third-largest copper producer from mines is China. In 2021, China produced an estimated 1.8 million metric tons of copper from mines, about a third of Chile's production. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 34 minute, merck a spus: Cica si in Croatia sunt banci din astea. Voi cam cate aveti? Am inteles, si croatii sifoneaza bani ca aia din Pitesti! De ce nu ne luminezi tu cum se va produce energia eco? Una singura, cică primită ca donație. Mă gândesc că la cate achiziții aiurea a făcut primăria Pitești, in frunte cu celebra toaletă publică, au deja bănci ca aia puse pe următoarea listă de achiziții. Cu banca aia de-abia îți încarci telefonul sau ceasul, desigur daca ai răbdarea și energia necesară să stai atâta timp pe ea. Acum erau doi băieți pe ea și nu cred că puteai rezista prea mult, te coceai deși nu e vară. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu, românii care îşi vor înlocui becurile vechi, mari consumatoare de energie, cu becuri led vor primi un voucher în valoare de 200 de lei. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 1, 2022 Autor Administratori Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Eu am doar 1 bec de tot in toata casa, am doar 1 pentru ca eu m-am conformat si fac economie, primesc si eu 200 lei ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Mai investesti 2-3 lei si mai cumperi unul nou din magazin daca o fi nevoie. Ce nu face omul pentru 200 de lei. Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 https://www.euronews.ro/articole/rabla-pentru-becuri-fiecare-familie-primeste-un-voucher-de-200-ron-pentru-un-bec Link spre comentariu
Postări Recomandate