barbulescuorlando Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Bună sesara Am nevoie de schema electronică a amplitunerului de mai sus. Peste tot de unde am descărcat caietul service se dă cablajul cu piese, schema block lista de piese, date despre reglaje dar , stupoare, nu și schema . Mă poate ajuta cineva cu schema? Mulțumesc frumos. Link spre comentariu
vioreldascalu49 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Poate te ajuta kenwood_kr-a3060_sch.pdf Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Mulțumesc. Partea aceasta o am si eu. Am nevoie de partea cu amplificatorul și corectiile de ton Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 (editat) Salutari, Aici se vede schema completa. Se poate descarca in format .pdf. Toate bune. Editat Septembrie 29, 2022 de Iomis Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Mulțumesc foarte mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum