doru3160 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Telefonul l-am dat cuiva cunoscut. Dacă erau probleme, măcar ca fapt divers avea sa-mi spună, deși l-am dat cu garanția comerciala de 24 luni. Când m-am întâlnit chiar am întrebat cum merge, și mi-a zis ca e ok, nu a făcut probleme. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2022 O fi ok daca il cumpar de la magazinul asta ? E prima data cand intru pe acest site... https://telefonultau.eu/telefon-mobil-xiaomi-redmi-note-10-pro-dual-sim-128gb-6gb-ram-4g-onyx-grey Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Depinde pe cine întrebi Problema poate veni de la garanții. https://www.mygarage.ro/comunicatii/453702-telefonultau-eu-este-cea-mai-mare-teapa-din-romania-la-ora-actuala.html Evomag, Vexio sunt mai de încredere. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 La evomag e cu 100 lei mai scump. Dacă sunt mai serioși cu condițiile de garanție, cred eu ca merita. Eu nu am cumpărat decât de pe eMAG sau magazin online, orange. Am mai urmărit și pe olx vândute full box, eventual sigilate, cu garanție la comerciant de 24 luni sau cât a mai rămas. Nu am avut curaj sa dau bani firmelor care importa din China la kg și vând cu garanție 30 zile. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Din ce am citit in acea postare reiese exact inversul ! Tu poate ai citit doar titlul... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 9 minute, user72514 a spus: Tu poate ai citit doar titlul... Dacă te referi la mine, nici titlul nu l-am citit. Am spus doar ce am făcut eu, fără sa fie un sfat ca asa sa facă toată lumea. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Nu, lui Maresal ii spuneam... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Octombrie 1, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Acum 7 ore, doru3160 a spus: Eu nu am cumpărat decât de pe eMAG Vad ca cel de pe eMag e vandut de o firma chinezeasca... Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 1, 2022 Partajează Postat Octombrie 1, 2022 Cata vreme se asigura garanție 24 luni, poate să-l aducă și papa de la Roma. Bineînțeles ca toate vin din China, dar unele sunt ok, altele fake. Toate arata la fel, dar unele se dau cu garantie, altele nu, sau cu garantie simbolica, departe de cea legala. Dar pe banii tai, cumpăra de unde vrei. Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 In Romania din pacate conteaza extrem de mult cine asigura respectiva garantie. In caz de refuz, ia firma din China de unde nu-i. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 E nașpa când ajungi la depanero cu garanția. Dar dacă terminalul vine importat pe linii oficiale, poți sari carpacii de la depanero, și apelezi direct la reprezentanța. Dacă e venit din China prin diverși comercianți mărunți, sau chiar persoane fizice, sigur ajungi cu garanția la chineji, dar cu siguranță prețul de achiziție va fi cu puțin sub prețul pieței. Pt puținul ala ziceam ca nu merita riscul. Link spre comentariu
eos Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 La 30.09.2022 la 14:23, modoran a spus: Chiar nu inteleg de ce vrei sa cumperi un model vechi, de un an jumate. In lumea telefoanelor asta e o perioada de timp foarte mare, firmele mari nici nu mai au modelul in stoc, au scapat de el. Telefon vechi cu procesor snap-dragon pe tehnologie 8 nano si cu actializari la android 12? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Acum 13 minute, eos a spus: Telefon vechi cu procesor snap-dragon pe tehnologie 8 nano si cu actializari la android 12? Nu știi că așa e la modă? Dacă nu îți iei telefon apărut anul asta deja îți iei o vechitură. Experiența mea cu Xiaomi in primele luni de utilizare este ca a unui beta tester Adică experimentez tot felul de bug-uri. Acum 18 ore, user72514 a spus: Vad ca cel de pe eMag e vandut de o firma chinezeasca... Așa este dar numărul de telefonul este de la un magazin din București cu numele Apple Shop ai service-ul este asigurat de Future High Technical Group Srl tot din București. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Acum 3 ore, Stefan a spus: Adică experimentez tot felul de bug-uri. Cu ce model, dacă nu e mare indiscretia? Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Pocophone F1 și ulterior, telefonul pe care-l utilizeze și acum, Mi Note 10. Nu am spus că sunt telefoane proaste ci că au destule bug-uri la începutul, mai ales daca îl cumperi imediat după lansare. Link spre comentariu
Postări Recomandate