doru3160 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 3 minute, user72514 a spus: Poti sa faci si la rezolutie mica, cum ar fi FHD, dar si la rezolutia aia maxima de 108 Mpixel cat are ? Da, poti selecta rezolutia, numai ca cele la rezolutie maxima nu mi le-a încărcat pe site din cauza dimensiunii fișierului. Nu se pune problema comparației cu dslr sau chiar o compacta cu senzor mare, sa zicem de 1 inch. Însă pt poze obișnuite de concediu își face treaba rezonabil. În segmentul asta de preț, atât capeți și eu zic, nu e rău. Dacă vrei mai mult, mergi spre flagship uri, dar și prețul va fi pe măsură. Link spre comentariu
stryx Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Astea generatii noi, au 6Gb plus 2Gb RAM, dar si aici depinde cine si ce aplicatii foloseste. Eu de ex ma descurc la ce folosesc eu si cu 4Gb RAM. Aia 2Gb in plus nu sunt memorie RAM propriu zisa ci se foloseste stocarea telefonului, ceva asemanator cu partitia swap la linux, e o tehnica bine venita pe telefoanele din punctul meu de vedere. Eu folosesc telefonul intr-un mod total atipic, de accea rar ajung sa ma limiteze hardware-ului. In schimb majoritatea persoanelor pe carte le stiu instaleaza zeci de aplicatii, le inchid doar cand incetineste telefonul si au zeci de tab-uri deschise in browser. Iar asta pe langa aplicatiile care ruleaza nativ in background ajung sa duca RAM-ul in limita. Acum 38 minute, user72514 a spus: Si se pot instala aplicatii mai avansate cu care poti sa faci fotografii mai de calitate decat pe cea implicita ? Nu stiu ce imbunatatiri pot aduce aplicatiile atata timp cat nu au acces direct la hardware-ul responsabil cu procesarea imaginii, producatorii telefoanelor nu cred sa dea asemene privilegii concurentei. Acum 2 ore, doru3160 a spus: Astea generatii noi, au 6Gb plus 2Gb RAM, dar si aici depinde cine si ce aplicatii foloseste. Eu de ex ma descurc la ce folosesc eu si cu 4Gb RAM. Aia 2Gb in plus nu sunt memorie RAM propriu zisa ci se foloseste stocarea telefonului, ceva asemanator cu partitia swap la linux, e o tehnica bine venita pe telefoanele din punctul meu de vedere. Eu folosesc telefonul intr-un mod total atipic, de accea rar ajung sa ma limiteze hardware-ului. In schimb majoritatea persoanelor pe carte le stiu instaleaza zeci de aplicatii, le inchid doar cand incetineste telefonul si au zeci de tab-uri deschise in browser. Iar asta pe langa aplicatiile care ruleaza nativ in background ajung sa duca RAM-ul in limita. Acum 38 minute, user72514 a spus: Si se pot instala aplicatii mai avansate cu care poti sa faci fotografii mai de calitate decat pe cea implicita ? Nu stiu ce imbunatatiri pot aduce aplicatiile atata timp cat nu au acces direct la hardware-ul responsabil cu procesarea imaginii, producatorii telefoanelor nu cred sa dea asemene privilegii concurentei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 35 minute, stryx a spus: Aia 2Gb in plus nu sunt memorie RAM propriu zisa ci se foloseste stocarea telefonului Asa e, dar în final se comporta ca și cum ar avea 8Gb de RAM. Cum ii obține, pt mine ca utilizator, mai puțin contează. Link spre comentariu
stryx Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Pentru dumneavoastra, pentru mine si multi altii nu conteaza, dar sunt persoane care doresc sau au nevoie si de viteza RAM-ului nu doar de capacitate respectiva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Hai sa lăsăm deoparte jucatorii înrăiți sau cei care vor ca telefonul sa fie rachetă. Vorbim de utilizatori obișnuiți. Cei care vor jocuri, se vor axa pe asta și vor face compromisuri la alte calități. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Astazi e zi de sarbatoare ! Cautarea a luat sfarsit. Castigator: Redmi Note 10 Pro ! Va multumesc ca m-ati ajutat in luarea deciziei, in special lui Doru ! Acum mai ramane de vazut de unde sa-l comand, ca sa fie si la un pret bun dar sa nu fie cine stie ce firma bizara... Aveti recomandari in sensul asta ? Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Chiar nu inteleg de ce vrei sa cumperi un model vechi, de un an jumate. In lumea telefoanelor asta e o perioada de timp foarte mare, firmele mari nici nu mai au modelul in stoc, au scapat de el. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Cam asa este, dar îți dau eu un motiv. Același telefon la lansarea pe piața costa si cu pana la 50%mai mult decât același telefon după 12....18 luni de viata comerciala. De regula actualizări primești cam 24 luni, în funcție de firma producătoare, și aici e o pierdere, dar ce sa zic de mine ca port un telefon din 2019 și nu am simțit nevoia sa-l schimb. Încă face fata cerințelor. Cel mai bine este dacă acel model iti satisface nevoile și îți place cum arata. Ma uitam ca încă se vinde redmi note 8 pro, în magazine ma refer, nu sh, deci se poate Ma bucur ca am fost de folos, deși am făcut doar prezentare, nu recomandare. Acum mingea e în terenul tău. Cauți și vezi unde e prețul cel mai mic. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Daca eu am acum Samsung Galaxy A5 2016 si mi se pare super misto, cam cum crezi ca mi se pare Redmi Note 10 Pro ? Nu l-as fi schimbat, dar nu mai tine bateria si i-am spart ecranul... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 1 oră în urmă, user72514 a spus: Nu l-as fi schimbat, dar nu mai tine bateria si i-am spart ecranul... Curat ghinion, dacă îl mai țineai 10 ani te premiau ăștia de la Samsung. Link spre comentariu
norad Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Acum 3 ore, user72514 a spus: Astazi e zi de sarbatoare ! Cautarea a luat sfarsit. Castigator: Redmi Note 10 Pro ! Bine ati venit in club! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Septembrie 30, 2022 Administratori Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Eu mi-as fi luat un Samsung A53, dispune de 4 update-uri viitoare, este de anul acesta. Din pacate nu se incadreaza in pret :( S-au scumpit ca naiba telefoanele in ultimul timp, mai tin minte ca am cumparat iphone 4 cu 3700 lei chiar cand a aparut si acum un 14 este aproape 10000 lei... cu 3700 nu mai iei un telefon de top. Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 (editat) 1 oră în urmă, Badman a spus: Eu mi-as fi luat un Samsung A53, dispune de 4 update-uri viitoare, este de anul acesta. Din pacate nu se incadreaza in pret :( S-au scumpit ca naiba telefoanele in ultimul timp, mai tin minte ca am cumparat iphone 4 cu 3700 lei chiar cand a aparut si acum un 14 este aproape 10000 lei... cu 3700 nu mai iei un telefon de top. eu unul am ales Motorola g82 in loc de Samsung A53 am citit cåteva recenzii inainte de a alege,de Huawei nici nu vreau så aud si nu am o parere prea buna de Samsung cånd e vorba de telefoane sau Laptop-uri ,cel putin nu cele cu un pret scazut dar fiecare cu ,,pasaricile,, lui Editat Septembrie 30, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 30, 2022 Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Dacă nu pui accent pe camere, merge și g82, în rest pare decent la specificații. Dacă at fi sa optez pt un moto, pt ca trebuie sa recunosc, am urmărit marca, as opta pt un edge 20 sau 30, funcție de ce găsesc la oferta. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2022 Acum 2 ore, norad a spus: Bine ati venit in club! Am citit acea postare... dar cred ca erorile astea se intampla doar la unele telefoane. Doru si inca cineva spuneau ca le merge perfect... Iar pe emag sint 200 de oameni care spun ca merge bine vs 50 care au probleme. Deci probabilitatea sa nimeresti unul bun e destul de maricica... Link spre comentariu
Postări Recomandate