Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator Quad 405

Mitrut20

Postări Recomandate

Va salut! de cateva zile ma tot bate gandul sa construiesc si eu un astfel de amplificator, dar nu stiu ce versiune sa fac, am tot citit depre versiunea Net audio 405-3 dar nu gasesc schema, asa ca am zis sa caut alta verisune

Care este cea mai buna versiune a acestui amplificator?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mitrut20

3

• q_acdc

2

• Nostalgic

1

• cristi7521

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, Mitrut20 a spus:

Va salut! de cateva zile ma tot bate gandul sa construiesc si eu un astfel de amplificator, dar nu stiu ce versiune sa fac, am tot citit depre versiunea Net audio 405-3 dar nu gasesc schema, asa ca am zis sa caut alta verisune

Care este cea mai buna versiune a acestui amplificator?

Folosesc de ani de zile varianta pe bipolari varianta lui Tibi. (etaj intrare Tibi si final Quad 520) 

Link spre comentariu

Varianta originală.Am construit-o de multe ori dacă am fost solicitat de vreun client.Merge și cu tranzistori nesortați.Nu necesită reglaje . Merge din prima.Pe 4 ohmi și la +- 50v= 100w

quad405.png

Editat de Nostalgic
Link spre comentariu

versiunea  de  top  se  face  cu  finali  kd503  si  este  ceva  de  vis ... in  facultate  vindeam  kit-uri  de  asa  ceva ...

cablajul  si  bobinele  erau  furnizate  de  dl MENADI  ,  iar  filtrajele  erau  GSC-uri  din  acelea  albastre  cu  suruburi  si  finalii  erau  kd503  de  la  TESLA --- de  ultimele  2  repere  eu  faceam  rost --- ...vremuri  frumoase ...:rzb

Link spre comentariu

Va salut ! 

Sant de aceiasi părere cu userul @Nostalgic, varianta originala de P. J. Walker, dacă găsesc niște cablaje l-aș face și io. Pe dyaudio sa scris mult despre asta, numa trebă oleacă de ingleza, poate fi destul cât știe să traducă gogu. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări