Mitrut20 Postat Septembrie 27, 2022 Partajează Postat Septembrie 27, 2022 Va salut! de cateva zile ma tot bate gandul sa construiesc si eu un astfel de amplificator, dar nu stiu ce versiune sa fac, am tot citit depre versiunea Net audio 405-3 dar nu gasesc schema, asa ca am zis sa caut alta verisune Care este cea mai buna versiune a acestui amplificator? Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Acum 6 ore, Mitrut20 a spus: Va salut! de cateva zile ma tot bate gandul sa construiesc si eu un astfel de amplificator, dar nu stiu ce versiune sa fac, am tot citit depre versiunea Net audio 405-3 dar nu gasesc schema, asa ca am zis sa caut alta verisune Care este cea mai buna versiune a acestui amplificator? Folosesc de ani de zile varianta pe bipolari varianta lui Tibi. (etaj intrare Tibi si final Quad 520) Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Septembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Acum 2 ore, q_acdc a spus: Folosesc de ani de zile varianta pe bipolari varianta lui Tibi. (etaj intrare Tibi si final Quad 520) o schema ar fii de folos Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 (editat) Varianta originală.Am construit-o de multe ori dacă am fost solicitat de vreun client.Merge și cu tranzistori nesortați.Nu necesită reglaje . Merge din prima.Pe 4 ohmi și la +- 50v= 100w Editat Septembrie 28, 2022 de Nostalgic Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Septembrie 28, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2022 a reusit cineva sa fac un amplificator cu 2n3055? Link spre comentariu
cristi7521 Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Vezi revista Tehnium pagina 17, finalii pot fi 2N3055, dar se alimenteaza la +-30V http://blog.copcea.ro/files/tehnium/revista/9207.pdf Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 versiunea de top se face cu finali kd503 si este ceva de vis ... in facultate vindeam kit-uri de asa ceva ... cablajul si bobinele erau furnizate de dl MENADI , iar filtrajele erau GSC-uri din acelea albastre cu suruburi si finalii erau kd503 de la TESLA --- de ultimele 2 repere eu faceam rost --- ...vremuri frumoase ... Link spre comentariu
Barbaro Postat Septembrie 28, 2022 Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Va salut ! Sant de aceiasi părere cu userul @Nostalgic, varianta originala de P. J. Walker, dacă găsesc niște cablaje l-aș face și io. Pe dyaudio sa scris mult despre asta, numa trebă oleacă de ingleza, poate fi destul cât știe să traducă gogu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum