Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nordmende N2003LBD

ionel sm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

4

• antonvasileeee

2

• Marian

1

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am o rugaminte daca are cineva aceasta placa intr-o zona se vede niste piese impuscate .Nu pot sa identific ce sunt.

1.jpeg

2.jpeg

Editat de ionel sm
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

este  un  lcd  de  20 de inch  care  are  are  minim  10  ani  vechime  ...avind  in  vedere  ca  lcd-uri Nordmende  nu  prea  s-au  vindut  prin  Rsr , sansele  ca  sa  mai  aiba  cineva  vreo  placa  de  asa  ceva  si  astfel  sa  te  ajute  cumva  acum , in 2022  , sint ff  mici ...

schema  eu  personal  n-am  gasit  pe  net ,  de  aceea  cred  ca  nu  ti-a  raspuns  nimeni  pina  acum  ... doar  vreun  depanator  cu  mare  experienta  in  depanarea  lcd-urilor , daca  binevoieste ...sau  poti  sa-l  rogi  frumos  pe  dl Tavi  , care  sigur  are  mai  multa  documentatie  decit  este  apa  in  oceanul Pacific ... 

Link spre comentariu

Poți măsura la rece placa și, dacă găsești traseu de la tranzistorul lipsa la conector lvds ,la plusul din conector ,poți încerca să repari cu piese de la un pb818 sau 9203.

Evident trebuie putina rutină și înțelegerea schemei .

Personal inclin sa cred că este aceeași schema ,cu rezerva, că nu am văzut și măsurat personal .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări