damian_sandel68 Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Buna ziua, Aceasta lampa in montajul electronic foloseste un circuit integrat smd cu 8 pini si doua tz. Va rog, date despre aces circ. integrat! Nu se cunoaste nimic scris pe el! Va mutumesc. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 De unde crezi că va putea ști cineva ce integrat e acolo în afară de chinezul care l-a făcut ? Poate fi un microcontroller, caz în care chiar nu te ajută nici ,,reverse engineering,,sau ,,releveu,,.... Dar întrebarea de100 de puncte e, ce probleme ai cu lampa de-ți trebuie schema ? Vrei s-o modifici sau s-o folosești în alt scop ? Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Are topicul asta vreo noima? Inteleg sa intrebi asa ceva cand pui niste poze, cand ne spui ce este inscriptionalt pe ICul respectiv. Sa ne ducem noi sa cautam dupa un model COMERCIAL de lampa... mi se pare ca este cam tupeist. Tu ai obiectul, ai ajuns la PCB ... se intelege din faptul ca descrii capsula - si in final propui puzzle-uri si jocuri de inteligenta cititorilor. Fie corectezi rapid abordarea / fie topicul va cadea victima curateniei. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 E vorba de asta: Dar întrebarea rămâne aceeaşi. E defectă lampa, sau vrei s-o modifici ? Dacă e defectă, prima dată iei acumulatorul, îl măsori şi dacă are sub 3V îl încarci cu un încărcător extern cu decuplare la 4,1V.Apoi măsori dacă panoul fotovoltaic generează ceva curent la iluminare, fiindcă au obiceiul de se mai întrerup conexiunile de la umezeală şi oxidare... Link spre comentariu
damian_sandel68 Postat Septembrie 26, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Da, dle validae, este vorba de lampa pozata de dv. Aceasta lampa e defecta.Panoul cu led uri este bun, tz urile sunt bune(prin masurare), acumulatorul este incarcat pentru ca panoul fotovoltaic functioneaza. Nu sesizeaza intunericul si nici obiectul in miscare! Chitul electronic are reperul: TL1283 Y21 si 20210828. PS dlui Dxxx nu vreau sa i raspund pentru ca nu merita! Cred ca ci. integrat este defect, motiv pentru care am solicitat reperul acestuia! Multumesc de intelegere. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Verifică atent lipiturile integratului, poate ai vreunul cu lipituri reci.Nu e exclus să fie defect, dar în cel mai bun caz va trebui să reconstruieşti electronica după altă schemă, sau cu alt integrat.Cum am scris anterior, e foarte posibil să fie un microcontroller dedicat, iar în acest caz nu ai decât opţiunile amintite. Link spre comentariu
RealAlex Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 https://www.codrey.com/electronic-circuits/solar-sensor-wall-light-review-teardown/ Mai mult ca sigur este un controller. Link spre comentariu
Dxxx Postat Septembrie 26, 2022 Partajează Postat Septembrie 26, 2022 Iti raspund eu: te rog sa iei o mica pauza, inainte de a aprecia cine si ce merita. Nu ai dres nimic in topic desi ai revenit cu tupeu, asa ca se inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate