Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED solar model HG08748

damian_sandel68

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Dxxx

2

• damian_sandel68

2

• RealAlex

1

Top autori în acest subiect

De unde crezi că va putea ști cineva ce integrat e acolo în afară de chinezul care l-a făcut ? Poate fi un microcontroller, caz în care chiar nu te ajută nici ,,reverse engineering,,sau ,,releveu,,....

Dar întrebarea de100 de puncte e, ce probleme ai cu lampa de-ți trebuie schema ? Vrei s-o modifici sau s-o folosești în alt scop ?

Link spre comentariu

Are topicul asta vreo noima?

Inteleg sa intrebi asa ceva cand pui niste poze, cand ne spui ce este inscriptionalt pe ICul respectiv.

Sa ne ducem noi sa cautam dupa un model COMERCIAL de lampa... mi se pare ca este cam tupeist. Tu ai obiectul, ai ajuns la PCB ... se intelege din faptul ca descrii capsula - si in final propui puzzle-uri si jocuri de inteligenta cititorilor.

Fie corectezi rapid abordarea / fie topicul va cadea victima curateniei.

Link spre comentariu

E vorba de asta:Imagini pentru HG08748

Dar întrebarea rămâne aceeaşi. E defectă lampa, sau vrei s-o modifici ?

Dacă e defectă, prima dată iei acumulatorul, îl măsori şi dacă are sub 3V îl încarci cu un încărcător extern cu decuplare la 4,1V.Apoi măsori dacă panoul fotovoltaic generează ceva curent la iluminare, fiindcă au obiceiul de se mai întrerup conexiunile de la umezeală şi oxidare...

Link spre comentariu

Da, dle validae, este vorba de lampa pozata de dv. Aceasta lampa e defecta.Panoul cu led uri este bun, tz urile sunt bune(prin masurare), acumulatorul este incarcat pentru ca panoul fotovoltaic functioneaza. Nu sesizeaza intunericul si nici obiectul in miscare! Chitul electronic are reperul: TL1283 Y21 si 20210828. PS dlui Dxxx nu vreau sa i raspund pentru ca nu merita! Cred ca ci. integrat este defect, motiv pentru care am solicitat reperul acestuia! Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

Verifică atent lipiturile integratului, poate ai vreunul cu lipituri reci.Nu e exclus să fie defect, dar în cel mai bun caz va trebui să reconstruieşti electronica după altă schemă, sau cu alt integrat.Cum am scris anterior, e foarte posibil să fie un microcontroller dedicat, iar în acest caz nu ai decât opţiunile amintite.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări