UnD3aD Postat Februarie 4, 2005 Partajează Postat Februarie 4, 2005 cum pot sa testez un programator pentru pic-uri daca e facut bine? tocmai ce am dat 200 000 pe un pic si nu vreau sa-l ard... am luat schema si layout-u de aici... si cum pot scoate pic-u din soclu fara probleme ca nu am gasit ZIF... Link spre comentariu
cirip Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Raspunsul scurt (si inutil ) este :"Depinde".Raspunsul lung... Depinde de softul pe care il folosesti la programare. Exista softuri care permit setarea/resetarea individuala, statica a semnalelor care duc la pic. Comuta fiecare semnal in 0/1 si masoara cu un voltmetru daca tensiunile sunt cat trebuie. De ex pe clock si date trebuie sa ai 0/5V iar pe MCLR trebuie sa ai 12...14V in timpul programarii. Masuratorile initiale se fac cu picul scos.Cirip Link spre comentariu
UnD3aD Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 daca il bag asa normal la calculator fara pic.... mi se aprinde si led-u de 12v si ala de 5 v... deci e de bine.. nu? Link spre comentariu
UnD3aD Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 si mai era o intrebare... cum pot scoate pic-u din soclu fara probleme ca nu am gasit ZIF... Link spre comentariu
Vizitator TES Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Simplu, cu surubelnita :)zif gasesti la conexelectronic dar e destul de scump. Link spre comentariu
sifor Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 gasesti zifuri la VIRTUAL ELECTRONIC la aproape 1/3 din pretulde la CONEX !Don Mario Link spre comentariu
sifor Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 scuze ! tot pe strada Maica Domnului (zisa si electronicii) este VIRTUAL ELCTRONIC.Don Mario Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Chestii mai mecanice poti lua de la Virtual dar componentele sunt sub orice critica. Link spre comentariu
sifor Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Pai ziful este o chestie eminamente mecanica ! nu ? Eu am luat acum vreo 6 luni de la ei, 2 bucati si bag picuri in ele in fiecare zii si nu sau stricat "inca" !Don Mario Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 Asta ziceam si eu, de astea poti lua. Link spre comentariu
UnD3aD Postat Februarie 5, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2005 mdea.... trebuia sa intrebatzi intai daca sunt din bucuresti... :Dsi e normal sa fie aprinse ambele leduri (5 si 12v) daca nu e bagat nici un pic? Link spre comentariu
aghora17 Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 am luat si eu zif si merge bine. am dat ceva de genu 100.000 pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum