BRANCA Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Stefan.Intuiesc ce vrei să zici.Aşa,"din avion",prima deosebire la placă,faţă de pdf,e apariţia unui tranzistor lângă controler.O schemă simplă putea ajuta. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Am comparat schema de pe placă şi pinii corespund lui Q0265, sau Q0365.O să iau unul din fiecare până la urmă...că din astea chiar n-aveam, Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Si pe forumul asta (rusesc) se pomeneste tot de Q0265, iar versiunea placii e tot .04, asa cum pare si a lui Validae. Ma rog, pare rezolvata problema. Toate bune. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 24, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Totul e bine când se termină cumva....vă voi ţine la curent cu reparaţia.Dar asta pe Marţi cel mai devreme, că nu-s prin oraş.. Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 Pe poza pusa de Iomis pe prima pagina va certati voi? Dar se vede atat de clar "Q0365R" Deci zau ca nu inteleg mobilul contradictiilor... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 24, 2022 Partajează Postat Septembrie 24, 2022 @Marian nu mă cert cu nimeni, atunci când m-am certat cu cineva pe forum s-a observat foarte ușor deoarece nu am crescut la palatul regal. Doar mă amuz de titulaturile expuse pe aici, chestii penibile de care unii sunt tare mândrii. Link spre comentariu
Iomis Postat Septembrie 25, 2022 Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Salutari, Asa cum a remarcat Stefan, poza la care am facut trimitere in prima pagina, nu este a aparatului in discutie si regret inducerea in eroare . A nu se omite faptul ca Fairchild a fost cumparat de ON Semi, iar aparatul lui Validae foloseste integratul sub acest nou brand, cu foaia de date aici. Scuze. Toate bune, Cosmin Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 25, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2022 Chiar dacă nu e exact modelul aparatului la care lucrez, asta nu înseamnă că Philips nu foloseşte aceeaşi sursă şi în alte modele ale aceleiaşi familii de expresoare.Eu mulţumesc tuturor celor implicaţi, informaţiile adunate aici sunt sigur că vor mai ajuta şi pe alţii pe viitor. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Am montat ieri un integrat DM0356 cumpărat din Craiova, de la Quintrix cu 15Lei.A trebuit să schimb și optocuplorul, fiindcă avea fototranzistorul întrerupt, dar drăcovenia funcționează și sper să tină.Am măsurat pe condensatorul de filtraj al sursei circa 27V.Asta în caz că la nevoie ar trebui pusă o sursă externă, din lipsă momentană de integrat... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Chiar asa ? Cam cum ati montat dvs o piesa care nu exista nicaieri pe fatza pamintului ...? Este a doua oara cind scrieti aceeasi prostie si nu va corecteaza nimeni ... Dar pricepeti odata ca nu exista nimik de genul 0356 ci este 0365... Link spre comentariu
Marian Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Cred ca este o simpla greseala de tastare, nu trebuie sa ne aprindem atat... Link spre comentariu
sesebe Postat Septembrie 29, 2022 Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Cred ca @validae a vrut sa spuna defapt DM0365. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 29, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Am greşit eu, 365 nu 356.... Link spre comentariu
Limo Postat Ianuarie 23, 2023 Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Buna , stie cineva ce valoare are C78 de pe placa din foto a unui aparat de cafea Saeco? Multumesc anticipat . Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 23, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2023 Dacă identificaţi poziţia lui în raport cu integratul, ar fi uşor de văzut ce valoare se recomandă.Schema tipică de utilizare a sursei se găseşte.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum