Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips Saeco Xsmall cu sursa arsă.Ce integrat sursă foloseşte placa de bază 11022509/01 ?

validae

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

11

• Stefan

6

• BRANCA

4

• Iomis

3

Top autori în acest subiect

@Marian nu mă cert cu nimeni, atunci când m-am certat cu cineva pe forum s-a observat foarte ușor deoarece nu am crescut la palatul regal. :rade: Doar mă amuz de titulaturile expuse pe aici, chestii penibile de care unii sunt tare mândrii.

Link spre comentariu

Salutari,

Asa cum a remarcat Stefan, poza la care am facut trimitere in prima pagina, nu este a aparatului in discutie si regret inducerea in eroare . A nu se omite faptul ca Fairchild a fost cumparat de ON Semi, iar aparatul lui Validae foloseste integratul sub acest nou brand, cu foaia de date aici.

Scuze.

Toate bune,

Cosmin

Link spre comentariu

Chiar dacă nu e exact modelul aparatului la care lucrez, asta nu înseamnă că Philips nu foloseşte aceeaşi sursă şi în alte modele ale aceleiaşi familii de expresoare.Eu mulţumesc tuturor celor implicaţi, informaţiile adunate aici sunt sigur că vor mai ajuta şi pe alţii pe viitor.

Link spre comentariu

Am montat ieri un integrat DM0356 cumpărat din Craiova, de la Quintrix cu 15Lei.A trebuit să schimb și optocuplorul, fiindcă avea fototranzistorul întrerupt, dar drăcovenia funcționează și sper să tină.Am măsurat pe condensatorul de filtraj al sursei circa 27V.Asta în caz că la nevoie ar trebui pusă o sursă externă, din lipsă momentană de integrat...

Link spre comentariu

Chiar asa ? Cam cum ati montat dvs o piesa care nu exista nicaieri pe fatza pamintului ...? Este a doua oara cind scrieti aceeasi prostie si nu va corecteaza nimeni ...

Dar pricepeti odata ca nu exista nimik de genul 0356 ci este 0365...:rzb

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Dacă identificaţi poziţia lui în raport cu integratul, ar fi uşor de văzut ce valoare se recomandă.Schema tipică de utilizare a sursei se găseşte....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări