Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu un forum

yo9hrb

Postări Recomandate

Salutare. Problema mea se prezinta in felul urmator: sunt "inmatriculat" pe un forum, mai precis http://www.aro4x4.net/smf/index.php?top ... icseen#new (ma rog, aici ar trebui sa vad raspunsurile primite la o intrebare care ma roade). Problema este ca, de cateva zile, de cate ori incerc sa intru pe acolo, primesc invariabil acest raspuns:

Database Error: MySQL server has gone away

File: /home/aro4x4ne/public_html/smf/Sources/Security.php

Line: 272Database Error: MySQL server has gone away

File: /home/aro4x4ne/public_html/smf/Sources/Load.php

Line: 2003

Am incercat si cu IE, si cu Mozilla. Altii reusesc sa intre :axe: , dar eu nu. Ce se intampla, are cineva idee?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

3

• gabiz_ro

1

• MifTy

1

• blackthorium

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

cochie... sigur. :smt005 adică cachele :Drecomand şi ştergerea cookie-urilor... (nu e nici o glumă, cache, adică memoria temporară a browserului, indiferent de care, şi cookie-urile, ambele locale, care retransmit/preiau local date în loc să le ia de fiecare dată de pe site/forum/ce-o fi)

Link spre comentariu

Am dat delete cookies, delete files. Ce sa mai delete ca sa mearga? Ca imi da acelasi rezultat. La voi, daca dati pe link-ul ala, merge?Pana la urma, poate-mi spune si mie cineva ce spun baietii despre pompa aia de injectie :drinkers: .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări