yo9hrb Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Salutare. Problema mea se prezinta in felul urmator: sunt "inmatriculat" pe un forum, mai precis http://www.aro4x4.net/smf/index.php?top ... icseen#new (ma rog, aici ar trebui sa vad raspunsurile primite la o intrebare care ma roade). Problema este ca, de cateva zile, de cate ori incerc sa intru pe acolo, primesc invariabil acest raspuns: Database Error: MySQL server has gone away File: /home/aro4x4ne/public_html/smf/Sources/Security.php Line: 272Database Error: MySQL server has gone away File: /home/aro4x4ne/public_html/smf/Sources/Load.php Line: 2003 Am incercat si cu IE, si cu Mozilla. Altii reusesc sa intre :axe: , dar eu nu. Ce se intampla, are cineva idee? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 le este bolnav forumuldeconecteazate din cont si sterge cochiele Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 cochie... sigur. :smt005 adică cachele :Drecomand şi ştergerea cookie-urilor... (nu e nici o glumă, cache, adică memoria temporară a browserului, indiferent de care, şi cookie-urile, ambele locale, care retransmit/preiau local date în loc să le ia de fiecare dată de pe site/forum/ce-o fi) Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Am dat delete cookies, delete files. Ce sa mai delete ca sa mearga? Ca imi da acelasi rezultat. La voi, daca dati pe link-ul ala, merge?Pana la urma, poate-mi spune si mie cineva ce spun baietii despre pompa aia de injectie :drinkers: . Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 cam asta e. Link spre comentariu
blackthorium Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 am salvat topicul Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 mersi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum