Marius84 Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 (editat) Vă salut! M-am pricopsit din târg cu această filetantă, arăta foarte bine, dar nu învârtea deloc. Convins fiind că sunt doar celulele defecte, am luat-o și am desfăcut-o. Am găsit o celulă moartă, am făcut repede un alt grup de 3 bucăți, dar la conectare am constatat că motorul scotea flamă în zona colectorului. Deși capsulat, l-am desfăcut, constatând că pe colector sunt depuneri, iar cele două perii mai aveau doar câțiva mm carne. Problemele: 1. Se găsesc pe undeva acești cărbuni la un preț decent? este vorba de tipul din poza de mai jos. Partea care calcă pe colector are 3.5mm x 5.4mm, iar baza care se prinde în gaura de pe lamelă are 3.5 mm x 2.4 mm. La BOSCH service nu sunt ca piese de schimb, se schimbă tot motorul, iar pe net am văzut la vreo 80 de lei.... Au ceva special cărbunii aceștia, sau pot folosi cărbuni normali pe care să-i aduc prin pilire la cotele de care am eu nevoie? Mă gândesc doar că spre deosebire de sculele la 230v aceștia trebuie să suporte curenți mult mai mari. 2. Bateria internă, nedetașabilă la acest model, este construită din 3 celule în serie, dar fără un BMS care să monitorizeze fiecare celulă, are doar un senzor de temperatură în mijloc și probabil decuplează încărcarea când se atinge pragul/grup. Din experiență, o fi periculos tipul acesta de abordare? Am luat din China un bms, dar nu îl pot monta, cel original mai are și alte funcții. Editat Septembrie 23, 2022 de Marius84 Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 23, 2022 Partajează Postat Septembrie 23, 2022 Periile se pot face din perii de demaror de Dacie sau orisice alectromotor mai mare(stergator parbriz) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum