Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor sudura Helvi Globus 211

Jhn

Postări Recomandate

Se vinde invertor sudură Helvi Globus 211 pentru cunoscători.

Invertorul are 150 Amperi cu factor de utilizare 100%, nu a suferit nici un fel de intervenție, totul original.

Sculă profesională, din păcate nu este al meu...propietarul este un pensionar, iar cine este interesat vorbim pe MP, și va pun în legătură cu el.

Prețul este de 1500 de lei

IMG-20220921-WA0001.jpg

IMG-20220921-WA0007.jpg

IMG-20220921-WA0005.jpg

IMG-20220921-WA0003.jpg

Editat de Jhn
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Jhn

13

• cipriyan123

1

• Ion_Bumbu

1

• amudsen

1

Top autori în acest subiect

Asta da aparat,nu Proweld,Alfaweld, Velt, și alte porcarii de care întreabă lumea pe forum și care sunt din ce in ce mai recomandate. Chiar un moderator întrebă de invertoare cu componente tht...asta e un invertor in care se merita să investești,nu porcarii de la eMag....

Link spre comentariu

Conectorii, cleștele port-electrod și cel de masă sunt ok, în schimb cablul a zis ca e cumpărat din târg, și nu e cupru 100%, e ceva aluminiu cuprat, iar din acest motiv prețul scade la 1400 de lei.

Ca să evit orice suspiciune am convenit cu propietarul ca invertorul în cazul în care este achiziționat de un coleg de forum să beneficieze de trei zile de probă.

Cine nu este mulțumit, poate returna invertorul, și i-și va primii banii înapoi, mai puțin cheltuielile de transport.

Dacă se dorește pot face și trimite un test video.

https://postimg.cc/WDKdQzFQ

Editat de Jhn
Link spre comentariu

Un aparat de prima mina!

Merge WIG cu arindere lift insa are valva de gaz si cel mai important are post gaz si stingerea progresiva a arcului.

Pacat ca deja am prea multe aparate!

:d

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări