Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect

Vizitator costelumbu

Postări Recomandate

Vizitator costelumbu

Salut!! Va spun inca de la inceput ca sunt sub nivelul de incapator din punct de vedere al electronicii, insa circumstantele actuale ma forteaza sa apelez la voi(profesionistii) Recent, am fost desemnat cu un proiec : Cu un pistol(ce consta practic dintr-ul laser) se "trage" asupra unei matrice 8*8 fotorezistente, semnalul este transmis unui LCD prin intermediul unui microcontroler. restul...dati frau liber imaginatiei. Proiectul este pur teoretic, doar scheme pe hartie, tipul de microcontroler ales, etc.. Orice informatie imi este mai mult decat utila (de unde incep???)Multumesc anticipat!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

Vizitator costelumbu

La LCD as dori sa afisez fie "coordonatele" fotorezistentei care a fost "ochita" cu laserul, fie sa se faca o numarare (de cate ori a fost nimerit un anumit punct din matrice). Ideea este ca nu trebuie sa ma tin exact dupa proiectul dat, profu' a zis k se pot aduce imbunatatiri, optimizari, schimbari substantiale atata timp cat se pastreaza ideea de baza, deci cum credet voi ca e mai bine...Multumesc!!!

Link spre comentariu
Vizitator costelumbu

va rog mult, ajutati-ma si pe mine la proiectul asta, makr o idee de inceput, nu am nevoie de ft multe detalii, makr tipul de microcontroler pe care sa-l folosesc.Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări