Vizitator costelumbu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Salut!! Va spun inca de la inceput ca sunt sub nivelul de incapator din punct de vedere al electronicii, insa circumstantele actuale ma forteaza sa apelez la voi(profesionistii) Recent, am fost desemnat cu un proiec : Cu un pistol(ce consta practic dintr-ul laser) se "trage" asupra unei matrice 8*8 fotorezistente, semnalul este transmis unui LCD prin intermediul unui microcontroler. restul...dati frau liber imaginatiei. Proiectul este pur teoretic, doar scheme pe hartie, tipul de microcontroler ales, etc.. Orice informatie imi este mai mult decat utila (de unde incep???)Multumesc anticipat!! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Ce vrei sa afiseze LCD-ul? Link spre comentariu
Vizitator costelumbu Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 La LCD as dori sa afisez fie "coordonatele" fotorezistentei care a fost "ochita" cu laserul, fie sa se faca o numarare (de cate ori a fost nimerit un anumit punct din matrice). Ideea este ca nu trebuie sa ma tin exact dupa proiectul dat, profu' a zis k se pot aduce imbunatatiri, optimizari, schimbari substantiale atata timp cat se pastreaza ideea de baza, deci cum credet voi ca e mai bine...Multumesc!!! Link spre comentariu
Vizitator costelumbu Postat Decembrie 11, 2007 Partajează Postat Decembrie 11, 2007 va rog mult, ajutati-ma si pe mine la proiectul asta, makr o idee de inceput, nu am nevoie de ft multe detalii, makr tipul de microcontroler pe care sa-l folosesc.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum