Gilbert Sparios Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 As vrea sa stiu daca e cineva sa-mi poata spuna la o sonda pH ca aceasta, se fac lucrari de intretinere de genul schimbarii de electrolit din interiorul "stiloului" sau nu ? E de unica folosinta sau cat dureaza pana se termina solutia aia din ele... ? Link spre comentariu
bogdan546 Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 (editat) dar are "electrolit " ? Eu stiu ca are doi electrozi cu care face masurarea printr-un procedeu asemanator cu cele care masoara conductivitatea . Mai stiu ca se face etalonarea cu o solutie preparata in laborator pentru a verifica daca este corect ph-ul indicat . Intre-timp am vazut ca am banuit corect functionarea lui https://ro.wikipedia.org/wiki/PH-metru Editat Septembrie 20, 2022 de bogdan546 Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2022 (editat) La prima vedere pare ca sunt un idiot cu electrolit in sonda. Dar...daca te uiti putin mai atent, s-ar putea sa fie ceva totusi. Ce naiba fac astia aici daca nu are electrolit: Editat Septembrie 20, 2022 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 20, 2022 Partajează Postat Septembrie 20, 2022 (editat) Sparios.Sunt diferite tipuri de electrozi pentru măsurare pH.Ăştia ieftini,de uz "casnic",aş bănui că nu sunt de sticlă,posibil ceva material solid.În principiu nu se umblă la ei,importante sunt instrucţiunile de curăţare,spălare şi depozitare date de fabricant. Modelul pus de tine posibil să ceară un electrolit... Editat Septembrie 20, 2022 de BRANCA Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Septembrie 20, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2022 Acum 2 minute, BRANCA a spus: Modelul pus de tine posibil să ceară un electrolit... Ideea ca al meu nu are nici o "gaura" sau ceva sistem pe unde s-ar putea schimba. E nou, inca nu l-am folosit dar ma informez.. Eu fac doar analogie la cele care au "gaura" de refilare, dar astea care nu au..nu le trebuie sau sunt de unica folosinta. La 300 de lei..nu prea ar trebui sa fie de unica. Bine, avand in vedere ca de la chinez pleaca undeva la 25RON si restul e bataia de joc a romanului, o fi si asta o treaba... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum