Mitrut20 Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Va salut! de curand am facut rost de o precehe de boxe Unitra 75( modelul produs la polonezi nu la noi) si diff-urile de bass si medii erau varza, a trebuit sa le arunc.... Daca se poate sa imi ziceti nsite difuzoare, chiar si de la tonsil(ma gandeam sa le pun pe gdn 25/100, dar nu gasesc), si diff urile sa fie la un pret "rezonabil"( pe boxe am dat 60 ron:). Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Difuzoarele de la Tonsil sunt scumpe, iar vechi nu are rost, marea majoritate sunt re-rebobinate si toate au suspensiile schimbate cu bureti chinezesti, nu mai puteti fi sigur de parametri. Doar sa le gasiti f f iefitn, ceea ce nu prea se intalneste. Pe de alta parte incintele ar trebui ramforsate putin, stau f prost din acest pdv. Daca aveti filtrele originale vor trebui probabil modificate putin pt alte difuzoare si in orice caz inlocuiti condensatorii electrolitici. Link spre comentariu
Mitrut20 Postat Septembrie 19, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Acum 3 minute, Shambala a spus: Difuzoarele de la Tonsil sunt scumpe, iar vechi nu are rost, marea majoritate sunt re-rebobinate si toate au suspensiile schimbate cu bureti chinezesti, nu mai puteti fi sigur de parametri. Doar sa le gasiti f f iefitn, ceea ce nu prea se intalneste. Pe de alta parte incintele ar trebui ramforsate putin, stau f prost din acest pdv. Daca aveti filtrele originale vor trebui probabil modificate putin pt alte difuzoare si in orice caz inlocuiti condensatorii electrolitici. pai si ce difuzoare imi puteti recomanda? eu ma gandeam la ceva de 100w (nu ca cele vechi de 40..) Link spre comentariu
Shambala Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Puterea electrica este doar un parametru; in alegerea unor difuzare potrivite unor cutii existente este musai sa le potriviti cu volumele incintei dupa parametrii TS. Altfel iese o varza [stricata]. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 Nu stiu ce diametru intra acolo, as pune Woofer 25cm Visaton VS-W250/8 Sunt difuzoare calitative la pret corect,(sunt si alte marimi) Link spre comentariu
sonic11 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 La 19.09.2022 la 21:41, Усилитель a spus: Nu stiu ce diametru intra acolo, as pune Woofer 25cm Visaton VS-W250/8 Sunt difuzoare calitative la pret corect,(sunt si alte marimi) Am aceste difuzoare, suna demential. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum