Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagine răsturnată Samsung ue32j5200

cristinel

Postări Recomandate

Salut am un Samsung ue32j5200aw după ce am schimbat MB am imaginea răsturnată

Poate știe cineva cum sa o întorc 

Din meniul service sau resortare usb??are panel cy-jj032bglv1h 

MB bn94-08318a

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Roby77

4

• cristinel

2

• validae

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

in menu service,trebuie schimbat modelul de tv,dar atentie ca poti ramane fara imagine daca nu e modelul corect

,alte variante ,daca memoriile de pe placa veche nu au fost afectate,daca nu ma insel se schimba memoria spi,deci nu trebuie si eprom,de pe cea veche pe cea nou montata

sau rescrierea spi cu dumpul pentru displayul din tv

tin minte ca acestea nu au flip in menu service,care ar fi prima varianta simplå

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

salut! am aceeas problema cu un ue32j5200aw , am rescris 24c256 si 25q40 cu fisierele care le am gasit aici la alt topic insa imaginea are flip se vede invers lcd ul 

am pus dump ul vechi din 24c256 si reapare problema cu care a venit si anume corectia de tenta si umbra rosie .anume la setarea R5 gain nu se poate regla si este la o valoare de 1792  

alta banuiala nu am decat dump-ul....

am mai observat ca la dump ul nou orice model de lcd as pune in meniul de service nu se schimba la display nimic insa salveaza setarea dupa restart

Ce credeti ca as putea sa-i fac? atasez dump ul cu probleme aici

display ul este JJ032BGE-R3 

https://files.fm/f/qu2jrwwtf

Link spre comentariu

am 

23 hours ago, validae said:

În meniul service nu e o listă cu ecrane ? Dacă da, testează diverse ecrane din listă până dai de unul cu poziţia corectă..

am incercat , ideea este ca spre ex daca dau pe lcd de 40"  salveaza setarea dupa restart dar la display nu se schimba nici macar rezolutia, 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări