ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Salut, am si yo un boot de la o trivia pusa pe un hub , MasterBoot se cheama , si cand l-am luat a venit cu niste intrebari, problema e ca rulkeaza de ceva timp aceleasi intrebari , raspunsurile se tin minte si nu isi mai are rolul acea trivie, as dori sa stiu de unde sa iau niste intrbari :-?Pe gogu am cautat dar fara sperantze, bine k nici nu m-am strofocat, dar daca voi stiti nu cred ca va doare mana sa imi impartasiti si mie informatiile necesareMs frumos si BAFTA ! Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 pune şi tu nişte întrebări scornite de tine... :goodman: Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 chestia e ca.........e un fisier, bine ca daca ma chinui il pot edita, da de unde sa stiu yo cateva sute de intrebari , de cultura generala :-?Acuma nah, daca vreu sa le fac rau pun si yo intrebari de genu "Ce finali are statia mea de acasa?"; "cati condensatori are un radio nush de care ?" etc etc, nu ? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 http://www.google.ro/search?num=30&hl=r ... tare&meta= evident, în engleză... sper că ştii să traduci!! :snakeman: Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 bine ca stiu sa le traduc dar......chestia e ca nush daca ei stiu sa le traduca.....si ca sa traduc yo cateva sute de intrebari....mai bine ma las pagubas, cine ma plateste pentru traducere :-?Tre sa gasesc in romana k doara nu am innebunit sa traduc atatea , oricum merci mult si iti apreciez interesu, bafta ! Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 mergi la biblioteca si imprumuta o carte : cine stie , castiga , gasesti acolo tot ce vrei din toate domeniile desi dupa cum ai spus tu " da de unde sa stiu yo cateva sute de intrebari , de cultura generala "cred ca nici nu stii ce este aia o biblioteca :smt044 Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 stiu mah ce e aia biblioteca , dar 300 intrebari :-? sa fim seriosi, yo nu am timp sa stau sa le scriu, doara am si altceva de facut...., si atata timp cat sunt gata facute ce rost ami are sa le scriu, da-le in masa, le las palea vechi si altele nu scriu ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 eu stiu ca sunt mai multi booti de trivia,unii cu mai multe intrebari decat altii(o parte si diferite)eventual gastesti si alti boti si le iei intrebarile(desi intrebari recente nu prea au) "Ce finali are statia mea de acasa?"asta merge s-o bagi,sa invete si necunoscatorii despre electronica :weedman: Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 invatza dar tre sa le psui si ce statzie e :DDar tot no sa stie ca.....i-am facut modificari, traf, finali , mesterita de cipcirip , dar pacat ca tre sa astept craciunu sa mi-o aduca Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 promite-i şi tu nişte... "ciripitoare" ca alea de sub primul tău post, şi poate merge!!!dacă nu ţine, îl ameninţi cu motanu'!!! :snakeman: Link spre comentariu
ddeliciu Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Mai astept yo pona la craciun, ce m-oi face , da si daca vine craciunu si nu mi-o aduce, ii confisc samsungu care e la mine, in fine........Chiar nu stiti unde as putea gasi niste intrebari pentru un MASTERBOT trivia ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum