TibiBzg Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Buna ziua! Am o dilema cu inlocuire unor final dintr-un amplificator. Amplificatorul are doua canale, iar la unul din canal s-au dus finalii. Perechea este D1047(2SD1047) si B817 (2SB817). Am gasit la Farnell 2SD1047, dar nu am gasit perechea asa ca dupa cateva sapaturi cel mai apropiat (pe care il are Farnell) din punctul meu de vedere ar fi NJW0302G. Credeti ca e ok sa-i imperechez asa? Sau varianta 2 sa comand perechea conform datasheet-ului, adica sa pun NJW0281G cu NJW0302G. Daca voi pune in aplicare a doua varianta sunt sanse sa apara diferente "audibile" intre cele doua canale sau mai este nevoie de alte modificari? Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Nu folositi tranzitori de doua feluri, optati pentu varianta 2. Link spre comentariu
TibiBzg Postat Septembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Acum 2 ore, sonic11 a spus: Nu folositi tranzitori de doua feluri, optati pentu varianta 2. da, asa ma gandeam si eu. Ar trebui facute si alte modificari? Vor fi diferente intre canale? Link spre comentariu
sonic11 Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Duferente intre canale nu vor fi atat timp cat tranzitori folositi sunt apropiati ca parametri. Modificari nu va fi cazul poate doar reglaj de bias. Nu stiu ce schema e sa-mi dau seama de mai multe. Link spre comentariu
TibiBzg Postat Septembrie 17, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Acum 34 minute, sonic11 a spus: Duferente intre canale nu vor fi atat timp cat tranzitori folositi sunt apropiati ca parametri. Modificari nu va fi cazul poate doar reglaj de bias. Nu stiu ce schema e sa-mi dau seama de mai multe. Va multumesc frumos pentru raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum