Emilia Postat Septembrie 17, 2022 Partajează Postat Septembrie 17, 2022 Bună ziua. Am si eu o mașină Artic Apparel care 7k și de la o vreme dacă pun lenorul la început imediat ce începe spălarea îl și ia....înainte îl ținea pana la programul de lenor....ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
moshu flo Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Nu cunosc modelul dvs, insa si eu am patit ceva asemanator cu o spalatoreasa de la Arctic. Cauza e ca apa e dirijata spre compartimentul corespunzator de o paleta, actionata mecanic de o tija, care e comandata la randul ei de o cama a programatorului mecanic. Daca e deranjat acest mecanism, apa ajunge aiurea (practic, 1) nu folosesc niciodata prespalare si 2) folosesc detergent lichid, care oricum curge, chiar daca nu e dirijata apa prin compartimentul lui). Trebuie demontat capacul de deasupra al masinii (de obicei 2 suruburi vizibile din spate, urmate de translatia spre spate a capacului cu cativa centimetri, apoi ridicare) Astfel aveti acces la mecanism. Valabil la programatoarele cu componenta electromecanica. Daca masina are programator full electronic, cu un singur buton de selectie a programelor si nu cu rozeta care se roteste in timpul executarii programelor, sistemul de comanda a apei difera, exista 2-3 electroventile care dirijeaza apa, insa e mai putin probabil sa apara o defectiune, mai degraba s-au alimentat gresit electrovalvele, la o interventie (daca e posibil, in general constructorul instaleaza un conector multipolar unic, imposibil de plantat invers). Bafta! Link spre comentariu
gymy Postat Decembrie 12, 2022 Partajează Postat Decembrie 12, 2022 Poate fi și presiunea prea mare la alimentarea cu apa. Sar stropi de apa din compartimentul alăturat și de umple compartimentul de balsam. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum