Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VORTEX 19CK600

enafelice

Postări Recomandate

Vortex 19CK600 ,sasiu TP.S506.PA63,ecran CN185CN9570    T201811028A:Tv nu functioneaza din telecomanda.Receptorul IR este OK,am schimbat mai multe telecomenzi de tipul 40CK308.Eu suspectez ca este softul defect.Are cineva un soft salvat?.Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• enafelice

6

• iuliantv

3

• Florinel TV

1

• bobo123

1

Top autori în acest subiect

1 oră în urmă, enafelice a spus:

Vortex 19CK600 ,sasiu TP.S506.PA63,ecran CN185CN9570    T201811028A:Tv nu functioneaza din telecomanda.Receptorul IR este OK,am schimbat mai multe telecomenzi de tipul 40CK308.Eu suspectez ca este softul defect.Are cineva un soft salvat?.Multumesc.

nu cred ca cea de 40ck308 sa fie compatibila cu 19ck600

Link spre comentariu

Telecomanda pe care a aduso clientul este identica cu 40CK,am incercat mai multe modele de telecomenzi pt tv china sinici un rezultat.Pe iesirea IR la napasarea unei taste se modifica tensiunea si consider ca IR este ok si din acest motiv am considerat ca probabil are softul alterat.Este posibil sa nu fie telecomanda tv desi clienul zice ca este a tv.

Link spre comentariu

a.ti spus cå citez

,,am schimbat mai multe telecomenzi de tipul 40CK308,,

de acolo am dedus cå ,nici telecomanda originala a tv.ului nu o aveti

am tot ,,gogalit,, si nu am vazut nicaieri sa se vånda aceasta telecomanda ca fiind compatibila cu 19ck600

acum posibil så aveti dreptate,ca telecomanda så se potriveascå,si sa fi fost folosita de client

dar peste 30% din clienti mint de ingheatå apele,10% au uitat din cauza vårstei si o tin pe a lor,

aveti telecomanda MFY,LONGHER,....?

Link spre comentariu

incercati codurile 15 1027 432 457 500 5251

ps ,faceti update la mfy si vor apare vre-o 15 coduri pt vortex

printre care si 5251 care totusi pare sa fie folosite de tv-urile enumerate de dv,dar in multe cazuri,sånt si coduri gresite

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Rezolvat.Tv a venit ra reparat insotit de o echipa de gindaci de bucatatrie.Dupa ce am scimbat citeva IR,am inscris telecomenzi,am avut inspiratia sa spal procesorul de urmele unor gindaci si a functionat.Am citit memoria 25Q32 cu CH341 si o pun la dispozitie daca va intereseaza.Mulumesc lui Florinel si Iulian pentru amabilitatea de a-mi respunde.

adresa We Transfer  https://we.tl/t-UGByusD4wR

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări