myself2021 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Salutare! Am si eu o curiozitate. Cautam un amplificator Pioneer, insa vad ca acestea nu au afisaj si mi-ar fi util. Vad ca sunt made in Japan. Amplitunerele Pioneer au afisaj, insa vad ca nu sunt facute in Japonia ci Britania, Malaesia, Indonesia. Sunt bune de ceva sau nu? Un exemplu gasit Pioneer VSX-609RDS. Link spre comentariu
aurel70 Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Amplitunerele trebuie sa aiba afisaj , pentru frecvente/posturi memorate, intrucat contin in ele si un radio. Amplificatoarele se multumesc de cele mai multe ori cu Vu-metre, dar foarte multe nu il au nici pe acesta. Trebuie sa va decideti daca doriti un amplificator sau un amplituner. Cautati specificatiile (uneori mincinoase) ale produsului.....Spor! Link spre comentariu
dadix Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 Sunt bune pentru muzica de petrecere , pentru sunet la un film ( in caz ca vrei sa scoti pe difuzoare externe sunetul) , dar nu pentru auditie serioasa . Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 7, 2022 Partajează Postat Octombrie 7, 2022 (editat) La 16.09.2022 la 12:08, aurel70 a spus: Amplitunerele trebuie sa aiba afisaj Nu neaparat, multe sunt cu scala clasica. Daca schimbi frecvent posturile, alegi cu afisaj si memorii accesibile din butoane dedicate, nu cu + si -, care nu e practic. Cui place vintage, poate alege cu scala, buton " invartitor"... Acum 52 minute, dadix a spus: Sunt bune pentru muzica de petrecere , pentru sunet la un film ( in caz ca vrei sa scoti pe difuzoare externe sunetul) , dar nu pentru auditie serioasa . Depinde de constructie, nu de faptul ca e doar amplificator sau amplituner. Un Sansui G-33000, mananca la mic dejun, multe "scule ".... Editat Octombrie 7, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
sonic11 Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Sansui G 33000.... pai asta este o mica uzina Link spre comentariu
dadix Postat Octombrie 8, 2022 Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Citat Un Sansui G-33000, mananca la mic dejun, multe "scule ".... Autorul topicului se refera la aparte de "duzina " si ieftine . Amplitunere sau receivere vintage nu cred ca a luat in calcul , poate doar acum dupa ce am adus noi vorba. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum