Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare amplituner Pioneer

myself2021

Postări Recomandate

Salutare! Am si eu o curiozitate. Cautam un amplificator Pioneer, insa vad ca acestea nu au afisaj si mi-ar fi util. Vad ca sunt made in Japan. Amplitunerele Pioneer au afisaj, insa vad ca nu sunt facute in Japonia ci Britania, Malaesia, Indonesia. Sunt bune de ceva sau nu? Un exemplu gasit Pioneer VSX-609RDS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dadix

2

• aurel70

1

• Усилитель

1

• myself2021

1

Top autori în acest subiect

Amplitunerele trebuie sa aiba afisaj , pentru frecvente/posturi memorate, intrucat contin in ele si un radio. Amplificatoarele se multumesc de cele mai multe ori cu Vu-metre, dar foarte multe nu il au nici pe acesta. Trebuie sa va decideti daca doriti un amplificator sau un amplituner. Cautati specificatiile (uneori mincinoase) ale produsului.....Spor!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 16.09.2022 la 12:08, aurel70 a spus:

Amplitunerele trebuie sa aiba afisaj

Nu neaparat, multe sunt cu scala clasica. Daca schimbi frecvent posturile, alegi cu afisaj si memorii accesibile din butoane dedicate, nu cu + si -, care nu e practic. 

Cui place vintage, poate alege cu scala, buton " invartitor"... 

Acum 52 minute, dadix a spus:

Sunt bune pentru muzica de petrecere , pentru sunet  la un film ( in caz ca vrei sa scoti pe difuzoare externe sunetul) , dar nu pentru auditie serioasa . 

Depinde de constructie, nu de faptul ca e doar amplificator sau amplituner. 

Un Sansui G-33000, mananca la mic dejun, multe "scule ".... 

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Citat

Un Sansui G-33000, mananca la mic dejun, multe "scule ".... 

Autorul topicului se refera la aparte de "duzina " si ieftine . Amplitunere sau receivere vintage nu cred ca a luat in calcul , poate doar acum dupa ce am adus noi vorba. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări