trasorv Postat Septembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 (editat) Acum 2 ore, validae a spus: Soluţia optimă e demontarea blanelor şi mers la un tâmplar, le trage pe toate egal la abric şi aia e.... Dacă vrei ceva ,,High End,, pui mâna şi cumperi o găleată de răşină acrilică transparentă, faci o bordură nivelată de vreo 5mm în jurul tăbliei şi torni răşină peste tot până aceasta acoperă egal toată tăblia.Se autonivelează şi se întăreşte în vreo 12 ore.Rezultatul se poate şlefui cu pâslă şi iese ceva frumos, suprafaţă netedă ca sticla şi fibra lemnului la vedere... O super idee, am văzut așa ceva pe YouTube, dar nu știu, se găsește așa ceva ? Editat Septembrie 16, 2022 de trasorv Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2022 Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Categoric se găseşte. Cauţi răşină epoxidică transparentă pentru lemn.Ceva ca în exemplul (nu fac reclamă) de mai jos: https://btools.ro/shop/Rasini/rasini-epoxidice/Rasina-Epoxidica-Transparenta-EP14NV?gclid=Cj0KCQjwvZCZBhCiARIsAPXbajsn7xUGuWwpkcJI1_ACMcqOgz-Mz46rHMWlLyMUTXwPRMGF79LfnNEaAjhoEALw_wcB Link spre comentariu
xaxa Postat Septembrie 19, 2022 Partajează Postat Septembrie 19, 2022 La 16.09.2022 la 9:59, daniels a spus: Cadrul frezei il poate mari cat masa si il poate prinde direct pe marginile mesei la cumpana. Nu e asa dificil. am vazut asa ceva facut, nu e deloc complicat, trebuie numai niste scinduri lungi si drepte si multa rabdare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum