subasu Postat Septembrie 14, 2022 Partajează Postat Septembrie 14, 2022 Din cauza unor evenimente nefericite, hdd-ul WD 6400AAKS a pierdut partea de plastic de la mufa sata si ulterior s-a ciobit o parte din plasticul mufei power. HDD merge impecabil, nu a facut bad-uri, dar am decis sa recuperez datele de pe el, pentru a nu risca mai mult de atat. Am studiat daca pot face eu si am renuntat repede. Apoi, o cunostinta care a lucrat intr-un service de electronice, a incercat sa o dezlipeasca plus alte 2 mufe de pe pcb-uri de rezerva, dar a renuntat la montaj fiindca nu era sigur de reusita perfecta. Si montajul perfect este nu doar o conditie, este obligatoriu pentru a elimina riscurile. Cine ma poate ajuta si se afla in "zona mea de acoperire" l-as ruga sa-mi dea un PM cu locatie si cost estimativ. Multumesc Si o poza ceva mai detaliata. Ultima placa nu are conectorul dezlipit, din motive de "back-up" ... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14, 2022 Partajează Postat Septembrie 14, 2022 Şi care ar fi ,,zona de acoperire,, că nu văd nimic la Profil ? Link spre comentariu
subasu Postat Septembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2022 (editat) Pa langa dumneata, neica... Iertare ca n-am mai verificat locatia, credeam ca am actualizat-o, dar nici macar nu era . Asadar ma pot deplasa usor intr-o raza de circa 50 km, eventual apelez la un prieten... Editat Septembrie 14, 2022 de subasu Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 subasu.Dacă hardul merge "impecabil",care e problema cu recuperarea?Nu te poţi conecta la el?Vrei să-l refoloseşti? Link spre comentariu
subasu Postat Septembrie 15, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Am demontat ansamblul unde era fixat si am zis sa-l pun la punct. Fiindca mai exista niste chestii adiacente, care n-are rost sa le mai expun, dorinta mea este sa-l fac functional. Daca va mai merge mult timp, e doar treaba lui, doar ca ma intereseaza sa fac o comparatie cu niste arhive mai vechi si sa extrag datele, apoi o sa-l formatez, sa scap de griji (e rock solid modelul, are vreo 14 ani...). Evident, conectorul ala trebuie pus cum trebuie, altfel nu se justifica interventia. Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Prin curierat extinzi "aria de acoperire" in toata tara daca vrei. Link spre comentariu
subasu Postat Septembrie 16, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2022 Cu siguranta Nu asta-i problema, doar ca ma gandeam ca pe o arie de ~50 de km s-o gasi cineva sa-mi fac vreo propunere, altfel devine usor neplacut costul cu reparatiile Plus ca in majoritatea locatiilor importante pot ajunge chiar personal. Deci mai astept putin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum