Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Testere Ţ4323 sau Mavo 2

d-david

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• d-david

7

• BRANCA

3

• sonic11

2

• Nostalgic

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, nu se pot folosi banane obisnuite de 4 mm pentru ca gaura in care intra are 2,5 mm, iar lungimea este putin mai mare pentru ca in interiorul respectivei gauri este un contact cu cama. 

Link spre comentariu

d-david.Nu cred să găseşti banane în stilul ăsta,sunt deosebite,mai ales lungimea.Ţi-aş sugera să ţi le confecţionezi din sârmă/bară de alamă.Eventual să foloseşti corp de banană de 4 mm.

Ar merge şi sârma cupru,da' necesită stanare.

Link spre comentariu

Multumesc pentru sugesti. Eu il folosesc cu o improvizatie din cablu de instalatie electrica dar as fi vrut cele originale. Fiind un aparat vechi ma gandeam ca poate cineva il are defect si se poate lipsi de testere.

Link spre comentariu

Ai putea să le confecţionezi din spiţe de bicicletă groase, cromate sau nichelate. Cred că ar fi un contact mai bun şi robusteţe mai mare.Ştiu că sunt şi spiţe groase de 2,5mm şi cred că am la serviciu, măsor mâine.

Link spre comentariu

Multumesc tuturor, voi cauta si testere de la mavo 2. As ruga moderatorul daca se poate sa modifice titlul in testere t4323 si mavo2 .

Editat de d-david
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări