gandrei1979 Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Salut, Detin 3 televizoare Nei (2 cu diagonala de 80 si unul cu diagonala de 100). Cel mai mare l-am achizitionat in cursul acestui an. Spre deosebire de televizoarele mai mici, cel mare imi tot face figuri pe 3 canale digitale: cand le vede, cand imi spune semnal inexistent, cand nu le mai gaseste. Fac precizarea ca celelalte 2 televizoare, conectate la aceeasi retea (RCS RDS), imi vad toate canalele. Vreau sa duc televizorul in service (este in garantie) dar nu stiu ce defect sa raportez. Credeti ca ma puteti ajuta? Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 12, 2022 Partajează Postat Septembrie 12, 2022 Acum 3 ore, gandrei1979 a spus: Salut, Detin 3 televizoare Nei (2 cu diagonala de 80 si unul cu diagonala de 100). Cel mai mare l-am achizitionat in cursul acestui an. Spre deosebire de televizoarele mai mici, cel mare imi tot face figuri pe 3 canale digitale: cand le vede, cand imi spune semnal inexistent, cand nu le mai gaseste. Fac precizarea ca celelalte 2 televizoare, conectate la aceeasi retea (RCS RDS), imi vad toate canalele. Vreau sa duc televizorul in service (este in garantie) dar nu stiu ce defect sa raportez. Credeti ca ma puteti ajuta? un reset de menu service,sau macar o resetare din meniul principal,reinstalare tv poate ajutå sa incercat proba acestui tv in locul unui ce nu face acelasi figuri? nu de alta dar poate fi un semnal slab ce ajunge in acest tv si sa se comporte asa ce sa raportati? exact cum se comporta ,si ca celalalte merg ok e posibil ca o rescriere de soft sa rezolve problema,dar nu e recomandat daca e in garantie,doar daca e un smart tv sau are lan si updateul poate fi efectuat in reteaua de net,altfel de rescriere decat una oficiala pe usb sau lan poate duce la pierderea garantiei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum