Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RADIORECEPTOR S631T

mihaibrinza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mihaibrinza

9

• okean

3

• QQme

2

• Craciun

1

Top autori în acest subiect

Mulțumesc foarte mult pentru postări. Am început să lucrez la el ....pe apucate. Primul obstacol - potențiometrul dat peste cap , pini rupți. Am fost la magazinul de profil, nu are așa ceva. Deci dilemă, cunoștințe care se ocupă de ,,gunoaie", cum spune un apropiat nu am.Am să încerc la târgul de vechituri duminică, poate găsesc ceva similar sau un radi vechi din care să scot piese.

Link spre comentariu

La S631T potentiometrul de volum e cam unic, se mai poate reconditiona daca nu e " varza " prin curatare, fixare cose...etc. S-a discutat problema - aici -

De obicei se foloseste un donator, deci targul, ok_zii, oleics e solutia !

Link spre comentariu

Poate să îmi dea un cunoscut un potențiometru 5k, cu contact care cu multă migala cred ca ar putea fi adaptat.Problema este că acest potențiometru are numai 3 pini, iar cel original avea 6 pini.

Link spre comentariu

Multumesc ff mult singurei persoane care a raspuns la apelul meu. Dacă nu mai există persoane care să mă ajute. se poate 

șterge.   Muțumesc tuturor. îndăgostiților  de electronică, nostalgici  s-au nu.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări