Vizitator Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 am vazut pe forumuri tot felul de scheme cum sa legi un ecran de nokia 3310 sau 3410 pe portul LPT al calculatorului.bun zis si facut!execut unul experimental si functioneaza!intre timp ma hotarasc sa fac mai multe!dau comanda pe net si imi aduce lcd-uri de nokia dar fara conectorul cu terminale!deci astea care le am au contactii direct pe stikla!am incercat cu niste cauciucuri de la un calculator de buzunar(elastomeri parca le zice)dar ncic o sansa sa realizez contactul cu ecranul!ma poate ajuta cineva cu vre-o solutie,un mod conectare...... multumesc anticipat Link spre comentariu
oblio Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Singura solutie e sa folosesti elastomeri originali si o bucatica de cablaj pe care sa realizezi contactele. Nenea gogu iti gaseste de unde sa cumperi: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ela ... DcountryRO Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 altceva nu exista ca sunt sigur ca nu o sa reusesc sa fac un cablaj care sa se potriveasca la fix cu elastomeri aia Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Intr-adevar, sunt mari sanse sa nu reusesti, insa...poti apela la cineva sa ii faca pentru tine. Tu iti realizezi un fel de "adaptor" in eagle (trecere cu "pinii" care sa se potriveasca la lcd pe o parte si "pinii" pentru lipituri mai grosolane in partea cealalta, cu traseele de rigoare).Vezi la servicii lume care face cablaje. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 mda se pare ca de data asta am dat-o in bara!{e} grele tare,cred ca o sa o lasa moarta si o sa casc mai bine ochii data viitoare la ce cumpar!mersi baieti,daca se mai ofera cineva cu idei la topicul asta e bine venit Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 Ofer la schimb cu afisorul tau , un afisor cu elastomer si rama de Ericsson 2628, cu care poti construi montajul descris in postul meu. Atasez 2 poze cu ce am obtinut. Ofer si tutorial. Da-mi PM daca esti interesat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 ti-am dat pm.altcineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum