dan cod Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Acum 48 minute, daniels a spus: Daca nu are suport bun crapa. Probabil la mine este suport bun. Scândură deasa. Link spre comentariu
terciziu Postat Septembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2022 Is bugat de uscat si io, ma pot cocota inca pa tate acoperisurile, numa ca nu tin astea(numa de-as sui maciocii) In plus, cand ii omat ori ploua(suntem deja acolo mintienas), mai greu de rezolvat din exterior. Chestiile astea apar cumva continuu in cca 7 luni de stabulatie.(fisuri, etc)...am de lucru zilnic in pod la fan, s.a.m.d Se vad cu dificultate locurile avariate, atunci cand is podurile barsite de fan...sper ca se observa in poza. Materialu nu lipseste...cum ca nu-s gauri ori rupturi mari sa vezi stelele din lontru... Invelitoare are cca 600 mp, ambele ape...podurile paste 500 mp... Orisicum, multam tare fain la tata lumea... https://i.postimg.cc/L533m4Gn/DSC03700.jpg https://i.postimg.cc/52YQ3NpL/DSC03698.jpg Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 10, 2022 Partajează Postat Septembrie 10, 2022 Cu ciment pe deasupra am văzut la cineva. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 10, 2022 Partajează Postat Septembrie 10, 2022 Acum 5 ore, maresaldeflota a spus: Cu ciment pe deasupra am văzut la cineva. Asa au făcut și la podul ala de a căzut, au turnat ciment deasupra și s-a prăbușit Link spre comentariu
The_Reaper Postat Septembrie 10, 2022 Partajează Postat Septembrie 10, 2022 (editat) Cu o banda bituminoasa. Editat Septembrie 10, 2022 de The_Reaper Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 11, 2022 Partajează Postat Septembrie 11, 2022 Eu nu cred ca acela e azbest, e presat ca azbestul, dar e alt material. Link spre comentariu
dragostalpau Postat Septembrie 11, 2022 Partajează Postat Septembrie 11, 2022 https://www.leroymerlin.ro/produse/emulsii-hidroizolante-si-bitum/505/ceresit-aquablock-pasta-hidroizolanta-1-kg/22655# O poti da cu un penson legat de un bat mai lung inclusiv cand e umeda suprafata. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 11, 2022 Partajează Postat Septembrie 11, 2022 (editat) @dragostalpau beton solutia! Cred ca merge data si pe interior, pensulat mai multe straturi sau mai putine straturi + ceva plasa deasa pe post de armatura sa ingroseze stratul de pasta hidroizolanta. Editat Septembrie 11, 2022 de merck Link spre comentariu
terciziu Postat Septembrie 11, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2022 @daniels, daraca nu-i azbociment, nu stiu cum s-o creat confuzia... Ceresiturile astea is valabile, si ala li domnu @yo2mhj si si asta li domnu @dragostalpau, multumesc frumos. Apoi poate iau si din astea, numa ca maine primesc, de la un nene instalator, ceva banda tip folie cu partea adeziva cauciucata(nu stiu sa zic mai multe pana nu-mi intra in mana). La primavara..dranite. O parte le am deja, alealalte is in lucru.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum