sesebe Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 In domeniul analogic nu s-au facut imbunatatiri asa de mari in partea audio. Majoritatea imbunatatirilor ce s-au facut in ultimii ani sint pe partea de high speed si super high speed dar in audio nu-s chestii chiar uaw aparute in ultimii ani. Operationali proiectati in urma cu 20-30 de ani (chiar si mai mult) sint "state of the art" in domeniul audio. In ultimii ani doar s-au inmultit enorm audiofilii care asculta aparate si nu muzica si care pun botul la tot felul de prostii audiofile. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Acum 4 ore, daniel_2004 a spus: @DjLeco2021, da, sunt din București (mă rog, în București actual. ) Mulțumesc pentru invitație. Să vedem cum facem, poate reușim să schimbăm vreo 2-3 idei/păreri/impresii. După cum am spus, nu mă nemulțumește nimic la ele momentan dar dacă se putea un pic mai bine, de ce nu?! Da un semn pe PM, saptamina viitoare cind poti, eu sint liber dupa masa si vedem. Chiar sint curios sa pun si osciloscopul pe acest aparat si sa-l ascultam pe boxe de calitate. https://www.hifi-wiki.de/index.php/Heco_Superior_930 Editat Februarie 28, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Februarie 28, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 Acum 5 minute, DjLeco2021 a spus: Da un semn pe PM, saptamina viitoare cind poti, eu sint liber dupa masa si vedem. Chiar sint curios sa pun si osciloscopul pe acest aparat si sa-l ascultam pe boxe de calitate. https://www.hifi-wiki.de/index.php/Heco_Superior_930 Mulumesc! Din păcate însă nu îl putem asculta pe boxele alea pentru că alea sunt pe 4 ohmi și amp-ul e minim 6 ohmi... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 Poti sa-l asculti linistit pe boxele alea o jumatate de ora la volum decent. Merg in 4 ohmi si amplificatoare care cer minim 8 ohmi cu conditia ca utilizatorul sa nu invarta prea mult de volum. Leco nu e genul care ar strica un amplificator. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Februarie 28, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2023 Îl știu pe Leco și ce știe să facă încă de pe vremea când funcționa Kon electronic forum (sunt mulți ani de-atunci). Știu și că, în mod normal, merge și pe 4 ohmi dacă nu te dai la el (ca să nu crească foarte mult curentul disipat pe etajul final). Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Februarie 28, 2023 Partajează Postat Februarie 28, 2023 (editat) Acum 12 ore, daniel_2004 a spus: Mulumesc! Din păcate însă nu îl putem asculta pe boxele alea pentru că alea sunt pe 4 ohmi și amp-ul e minim 6 ohmi... Este suficient sa il asculti la citiva Wati, oricum nu ar simti la acea putere impedanta boxelor mele, stai linistit. Eu sint mai mult curios de cum arata in dreptunghiular la 10kHz pe osciloscop, un amplificator cu 500V/uSec, ca forma, timpi de crestere si de cadere, recunosc ca n-am masurat vreodata ceva de gen. Editat Februarie 28, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Martie 1, 2023 Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 Acum 7 ore, DjLeco2021 a spus: Este suficient sa il asculti la citiva Wati, oricum nu ar simti la acea putere impedanta boxelor mele, stai linistit. Eu sint mai mult curios de cum arata in dreptunghiular la 10kHz pe osciloscop, un amplificator cu 500V/uSec, ca forma, timpi de crestere si de cadere, recunosc ca n-am masurat vreodata ceva de gen. Eu sunt curios dacă mai e ce trebuie după ce-a fost în el... :)) Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Pai nu-i cunosc "istoria"... A fost umblat anterior, sau? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 Cica venise cu tranzistori schimbati pe un canal. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Martie 1, 2023 Autor Partajează Postat Martie 1, 2023 (editat) Acum 6 ore, sesebe a spus: Cica venise cu tranzistori schimbati pe un canal. Plus altele... Acum are recap total (fără ăia de filtraj), finali noi (stânga, dreapta) și ar trebui să fie ok. Urechiometric e ok... Editat Martie 1, 2023 de daniel_2004 Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 1, 2023 Partajează Postat Martie 1, 2023 (editat) Ce finali i-ai pus? Editat Martie 1, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 2, 2023 Partajează Postat Martie 2, 2023 Schimbarea operationalelor ( nicidecum operationali sau operationaluri ) nu schimba mai nimic . Mult mai importantă este rețeaua rezistivă din jurul operationalelor , acolo chiar contează împerecherea cu o dispersie sub 0,5% . Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Martie 2, 2023 Autor Partajează Postat Martie 2, 2023 Acum 14 ore, DjLeco2021 a spus: Ce finali i-ai pus? Ce scria în manual: 2SA1386A și 2SC3519A. El avea pe canalul drept ce era în manual (2SA1386A și 2SC3519A) și pe partea stânga 2SA1492 și 2SC3856. Link spre comentariu
danielmalinas Postat August 8, 2023 Partajează Postat August 8, 2023 Va salut.Am un Denon POA2200.Iesirea de boxe B merge ok dar pe A intra in protectie si ledurile 5 si 6 licaresc.Am apasat butonul de protectie si este la fel.Ce as putea face in cazul asta?Exista alta metoda de resetare? Link spre comentariu
daniel_2004 Postat August 8, 2023 Autor Partajează Postat August 8, 2023 Cel mai probabil e o problemă fix acolo (probabil la terminale sau cablaj sau chiar releu pentru că sunt separate pe A și B). Nu mai folosi acea ieșire până nu-l faci că e păcat de el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum