Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare Denon POA 2200

Postări Recomandate

In domeniul analogic nu s-au facut imbunatatiri asa de mari in partea audio. Majoritatea imbunatatirilor ce s-au facut in ultimii ani sint pe partea de high speed si super high speed dar in audio nu-s chestii chiar uaw aparute in ultimii ani. Operationali proiectati in urma cu 20-30 de ani (chiar si mai mult) sint "state of the art" in domeniul audio.

In ultimii ani doar s-au inmultit enorm audiofilii care asculta aparate si nu muzica si care pun botul la tot felul de prostii audiofile. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 74
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Acum 4 ore, daniel_2004 a spus:

@DjLeco2021, da, sunt din București (mă rog, în București actual. :) )

Mulțumesc pentru invitație. Să vedem cum facem, poate reușim să schimbăm vreo 2-3 idei/păreri/impresii.

După cum am spus, nu mă nemulțumește nimic la ele momentan dar dacă se putea un pic mai bine, de ce nu?!

Da un semn pe PM, saptamina viitoare cind poti, eu sint liber dupa masa si vedem.

Chiar sint curios sa pun si osciloscopul pe acest aparat si sa-l ascultam pe boxe de calitate.

https://www.hifi-wiki.de/index.php/Heco_Superior_930

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 5 minute, DjLeco2021 a spus:

Da un semn pe PM, saptamina viitoare cind poti, eu sint liber dupa masa si vedem.

Chiar sint curios sa pun si osciloscopul pe acest aparat si sa-l ascultam pe boxe de calitate.

https://www.hifi-wiki.de/index.php/Heco_Superior_930

Mulumesc! :)

Din păcate însă nu îl putem asculta pe boxele alea pentru că alea sunt pe 4 ohmi și amp-ul e minim 6 ohmi...

Link spre comentariu
Acum 12 ore, daniel_2004 a spus:

Mulumesc! :)

Din păcate însă nu îl putem asculta pe boxele alea pentru că alea sunt pe 4 ohmi și amp-ul e minim 6 ohmi...

Este suficient sa il asculti la citiva Wati, oricum nu ar simti la acea putere impedanta boxelor mele, stai linistit.

Eu sint mai mult curios de cum arata in dreptunghiular la 10kHz pe osciloscop, un amplificator cu 500V/uSec, ca forma, timpi de crestere si de cadere, recunosc ca n-am masurat vreodata ceva de gen.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 7 ore, DjLeco2021 a spus:

Este suficient sa il asculti la citiva Wati, oricum nu ar simti la acea putere impedanta boxelor mele, stai linistit.

Eu sint mai mult curios de cum arata in dreptunghiular la 10kHz pe osciloscop, un amplificator cu 500V/uSec, ca forma, timpi de crestere si de cadere, recunosc ca n-am masurat vreodata ceva de gen.

Eu sunt curios dacă mai e ce trebuie după ce-a fost în el... :))

Link spre comentariu
Acum 6 ore, sesebe a spus:

Cica venise cu tranzistori schimbati pe un canal.

Plus altele...

Acum are recap total (fără ăia de filtraj), finali noi (stânga, dreapta) și ar trebui să fie ok. Urechiometric e ok...

Editat de daniel_2004
Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări