Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led westinghouse fără culoare sunet...zgomot

AuricaTanase

Postări Recomandate

Va salut am la reparat acest tv adus din Germania chipurile de la niște americani funcționează....dar prinde doar vreo 10 programe din 40 și acelea fără culoare și fără sunet...ca și cum nu ar avea norma de sunet potrivita,are doar căutare automata și nu găsesc în meniu nicăieri sa pot schimba norma de sunet sau de pal poate cineva a mai lucrat cu asa ceva.

20220908_212051.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

6

• misuraelectronic

2

• iuliantv

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

este o vorba poti sa o ... nu se mai,..astea deobicei chiar si pe hdmi au o palpaire pe imagine ,poate acesta fiind cu sursa separata,se comporta mai ok,deci atentie la alimentator,sa fie pentru 100-240v,altfel crapa iese ,,zeama din condesator,in cel mai bun caz,mainboard? in niciuncaz nu se vs gasi pentru varianta europeana,doar adaptari...daca se comporta ok pe hdmi,se poate lua si un receiver dvb-c ,hd-4k ce stie ntsc,150_250lei,asta daca nu se vrea unul de la operatorul cablu

Link spre comentariu
Acum 13 ore, iuliantv a spus:

este o vorba poti sa o ... nu se mai,..astea deobicei chiar si pe hdmi au o palpaire pe imagine ,poate acesta fiind cu sursa separata,se comporta mai ok,deci atentie la alimentator,sa fie pentru 100-240v,altfel crapa iese ,,zeama din condesator,in cel mai bun caz,mainboard? in niciuncaz nu se vs gasi pentru varianta europeana,doar adaptari...daca se comporta ok pe hdmi,se poate lua si un receiver dvb-c ,hd-4k ce stie ntsc,150_250lei,asta daca nu se vrea unul de la operatorul cablu

O sa îl.incerc pe hdmi sa vad cum se comporta....dar în ce norma lucrează???

Acum 22 ore, Florinel TV a spus:

Pune o poza clara cu mainul sa vedem despre ce este vorba

Main-ul...la ce  te referi...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, AuricaTanase a spus:

O sa îl.incerc pe hdmi sa vad cum se comporta....dar în ce norma lucrează???

Main-ul...la ce  te referi...

am spus mai sus Ntsc,daca receiverul nu stie Ntsc nu intra culoare 

Link spre comentariu
La 09.09.2022 la 8:49, iuliantv a spus:

Probat pe hdmi....functioneaza perfect,alimentator 100-240v.

Link spre comentariu

Incearca asa ...

Cauti in menu-ul de setari  functia reset si / sau  first time installation...daca ai gasit asa ceva ...trinteste-i un reset obligatoriu...apoi te duci direct la first time installation ...

Alegi engleza ca limba de afisare ...apoi te VA intreaba softul Tara de utilizare ....aici e cuiul lui Pepelea ...daca iti apar si tari europene in afara de Uk , Franta si Rusia inseamna ca sigur sigur ai si Pal Bg...alegi o Tara de acest gen , insa de preferat ar fi Germany, Finland ...si apoi dai o cautare full ATV+Dtv ...

Daca iti apar doar tari ca ...Sua , Canada si Japonia , atunci este nashpa , pt ca ai doar Ntsc si sunetul este pe alt standard ...in acest caz nefericit , singura solutie viabila este ca sa-l folosesti ca si monitor , utilizind ca si sursa un receiver de la o televiziune prin cablu locala ...

De ce spun asta ? Acum niste ani de zile , un client tocmai de prin Olt sau Dolj sau Teleorman ...a dobindit nu stiu cum tot asa ...un Lcd de 32 de inch ,marca strict Americana si nu avea telecomanda ...l-a adus printr-un prieten cu masina la mine ...dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore absolut degeaba si nu am gasit nimik , mi-a venit ideea sa cuplez receiverul de la Upc ...Bingo ! ...mergea beton de beton ...asa ca , aceasta a fost si recomandarea mea finala  catre posesorul acestui LCD  ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 13 ore, misuraelectronic a spus:

Incearca asa ...

Cauti in menu-ul de setari  functia reset si / sau  first time installation...daca ai gasit asa ceva ...trinteste-i un reset obligatoriu...apoi te duci direct la first time installation ...

Alegi engleza ca limba de afisare ...apoi te VA intreaba softul Tara de utilizare ....aici e cuiul lui Pepelea ...daca iti apar si tari europene in afara de Uk , Franta si Rusia inseamna ca sigur sigur ai si Pal Bg...alegi o Tara de acest gen , insa de preferat ar fi Germany, Finland ...si apoi dai o cautare full ATV+Dtv ...

Daca iti apar doar tari ca ...Sua , Canada si Japonia , atunci este nashpa , pt ca ai doar Ntsc si sunetul este pe alt standard ...in acest caz nefericit , singura solutie viabila este ca sa-l folosesti ca si monitor , utilizind ca si sursa un receiver de la o televiziune prin cablu locala ...

De ce spun asta ? Acum niste ani de zile , un client tocmai de prin Olt sau Dolj sau Teleorman ...a dobindit nu stiu cum tot asa ...un Lcd de 32 de inch ,marca strict Americana si nu avea telecomanda ...l-a adus printr-un prieten cu masina la mine ...dupa ce m-am chinuit vreo 2 ore absolut degeaba si nu am gasit nimik , mi-a venit ideea sa cuplez receiverul de la Upc ...Bingo ! ...mergea beton de beton ...asa ca , aceasta a fost si recomandarea mea finala  catre posesorul acestui LCD  ...:rzb

Tocmai asta e problema...ca nu am găsit nici în reset general...decât pe imagine și sunet...și nici prima instalare....ca zone....are alte minuni....Hawaii...și multe alte necunoscute...mai mult ca zone nu ca țari...cat despre norma de sunet....bg...de...nici vorba....la programele memorate apare pe display lângă numărul  programului un alt număr și litera "i"...de la.sunet probabil.....am sa îl.returnez proprietarului cu indicația de a-și achiziționa un receiver de la.operatorul de cablu.

Link spre comentariu

1-- Hawaii este un stat din Sua , nu o zona oarecare ...precizeaza si tu o lista scurta cu citeva zone gasite , ca sa ne formam o idee...

2-- Nu exista bg , de ...Bg sau Dk asa este corect spus...

3-- Acel I care apare in dreptul programelor memorate nu are legatura cu Norma de sunet ...Pal I si I' se regasesc  numai in Uk ...la Ntsc Norma de sunet este M si purtatoarea de sunet este pe 4,5 MHz ...

Acel I banuiesc ca ar fi de la interlaced = intretesut ...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, misuraelectronic a spus:

1-- Hawaii este un stat din Sua , nu o zona oarecare ...precizeaza si tu o lista scurta cu citeva zone gasite , ca sa ne formam o idee...

2-- Nu exista bg , de ...Bg sau Dk asa este corect spus...

3-- Acel I care apare in dreptul programelor memorate nu are legatura cu Norma de sunet ...Pal I si I' se regasesc  numai in Uk ...la Ntsc Norma de sunet este M si purtatoarea de sunet este pe 4,5 MHz ...

Acel I banuiesc ca ar fi de la interlaced = intretesut ...

Probabil.ai dreptate....cat despre DK....asta am vrut sa scriu.  ...dar telefonul  a scris altceva,iar despre state nu mai am cum sa le comunic pt ca am returnat televizorul.proprietarului cu sfatul sa achiziționeze un receiver.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări