gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Buna ziua , Am in lucru acest TV si cred ca are problema la sursa,codul sursei ar fii :PSC102858 M.La punrea TV - ul in functiune ledul trece in verde si ramane putin stabil si apare rastrul ,dupa cateva secunde ledul verde incepe sa semnalizeze continu si depare rastru si ledul verde trece in st - by in ledul rosu . Vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati daca e problema la sursa ,si sa spuneti ce sa verific sau sa schimb ca ledul verde sa ramana in verde si sa functioneze TV - ul sa nu mai treaca in rosu st - by . Va multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Prima data ar trebui verificati electroliticii.. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Acum 2 ore, dan-a2 a spus: Prima data ar trebui verificati electroliticii.. Am verificat toti electriliticii si nimic suspect am pus TV - ul in fuctiune si la fel face cum am mentionat . Condesatorul de filtraj C218 ramane incarcat si nu pleaca linile ce e de verificat si unde ?? Va multumesc Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Daa este sursa care are probleme ,dar asi dori schema aceste surse daca se poate va rog frumos ! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Nu cumva tv este Panasonic viera TX - L32C10P ? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Pune si d-ta tipul integratelor de langa traful mic si cel mare. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Acum 1 oră, dan-a2 a spus: Nu cumva tv este Panasonic viera TX - L32C10P ? Acum 1 oră, dan-a2 a spus: Nu cumva tv este Panasonic viera TX - L32C10P ? Scuze domnule dan nu imi dau seama cum s-a gresit si aparut scris Samsung, TV-ul este PANASONIC LCD TV Model : TX - L32C10P ,asa scrie pe capacul TV - ului cum am scris acum . Multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 https://www.elforum.info/topic/91028-panasonic-viera-tx-l32c10p-defect-ciudat/ un defect des intalnit .. Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Domnule dumitrumy ,si iata codurile de montaj la circuite cerute de dvs si sunt : 1 . Asa scrie pe circuite cum va scriu din sursa de alimentare,si codul de montaj : Z 401 ( A6552 SK 982 11KP ) cu 8 pini 2 . --------------------------------------------- ------------------------- : Z301 ( SSC9502 SK981 052KP ) cu 14 pini ) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 http://www.datasheet39.com/PDF/846450/SSC9500-datasheet.html Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: http://www.datasheet39.com/PDF/846450/SSC9500-datasheet.html Domnule daca s-a dat de catre dvs schema de la sursa nuuu o gsesc si nu o pot descarca ,si va rog ceva mai simplu .Multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 vedeti ce a scris colegul dan-a2 , in display tensiunea inalta pentru neoane ajunge la masa deoarece plasticul alb ce separa sasiul de bara de alimentare neoane s-a fisurat si s-a ars Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Buna ziua , Va multumesc foarte frumos domnilor de la care am primit sfatrui pentru rezolvare ,si s-a rezolvat cum s-a mentionat in postareile dat de dvs . Domnilor dupa aceasta rezolvare pot spune ca acest TV PANASONIC VERA LCD Model : TX - L32C10P functioneaza bine,nu are telecomanda si va rog sa-mi spuneti ce cod de telecomanda originala are pentru acest model ,sau o telecomanda echivalenta cu originalul sa fac toate functile necesare pentru acest model . Va multumesc mult . Link spre comentariu
gigi66 Postat Septembrie 10, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2022 Buna ziua , Domnilor va rog sa-mi spuneti ce cod de telecomanda originala este pentru TV -ul mentionat mai sus ,sau echivalet cu originalul sa fac toate functile necesare la acest TV . Multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum