Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme la sursa de alimentare la TV SAMSUNG LCD Model : TX - L32C10P

gigi66

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Am in lucru acest TV si cred ca are problema la sursa,codul sursei ar fii :PSC102858 M.La punrea TV - ul in functiune ledul trece in verde si ramane putin stabil si apare rastrul ,dupa cateva secunde ledul verde incepe sa semnalizeze continu si depare rastru si ledul verde trece  in st -  by in ledul rosu . Vin cu rugamintea catre dvs sa ma ajutati daca e problema la sursa ,si sa spuneti ce sa verific sau sa schimb ca ledul verde sa ramana in verde si sa functioneze TV - ul sa nu mai treaca in rosu  st - by .                                                                          Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi66

8

• dan-a2

3

• dumitrumy

3

• stefank

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, dan-a2 a spus:

Prima data ar trebui verificati electroliticii..

Am verificat toti electriliticii si nimic suspect am pus TV - ul in fuctiune si la fel face cum am mentionat . Condesatorul de filtraj C218 ramane incarcat  si nu pleaca linile ce e de verificat si unde ??                                                                                       Va multumesc

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dan-a2 a spus:

Nu cumva tv este Panasonic viera TX - L32C10P ?

Acum 1 oră, dan-a2 a spus:

Nu cumva tv este Panasonic viera TX - L32C10P ?

Scuze domnule dan nu imi dau seama cum s-a gresit si aparut scris Samsung, TV-ul este PANASONIC  LCD TV  Model : TX -  L32C10P   ,asa scrie pe capacul TV - ului cum am scris acum .

Multumesc

Link spre comentariu

Domnule dumitrumy ,si iata codurile de montaj la circuite cerute de dvs si sunt :

1 . Asa scrie pe circuite cum va scriu din sursa de alimentare,si codul de montaj  : Z 401 ( A6552

SK 982

11KP ) cu 8 pini

2 . --------------------------------------------- -------------------------              : Z301 ( SSC9502

SK981 

052KP )   cu 14 pini )                                  

Link spre comentariu

vedeti ce a scris colegul dan-a2 , in display tensiunea inalta pentru neoane ajunge la masa deoarece plasticul alb ce separa sasiul de bara de alimentare neoane s-a fisurat si s-a ars

Link spre comentariu

Buna ziua ,                                                                                                                                                                                                         Va multumesc foarte frumos domnilor de la care am primit sfatrui pentru rezolvare ,si s-a rezolvat cum s-a mentionat in postareile dat de dvs . Domnilor dupa aceasta rezolvare pot spune ca acest TV PANASONIC   VERA    LCD  Model : TX - L32C10P functioneaza bine,nu are telecomanda si va rog sa-mi spuneti ce cod de telecomanda originala are pentru acest model ,sau o telecomanda echivalenta cu originalul sa fac toate functile necesare pentru acest model .

Va multumesc mult .

Link spre comentariu

Buna ziua ,

Domnilor va rog sa-mi spuneti ce cod de telecomanda originala este pentru TV -ul mentionat mai sus ,sau echivalet cu originalul sa fac toate functile necesare  la acest TV .

Multumesc  .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări