sorinpavel Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 salut. cumpar o telecomanda de home cinema LG model ht202 originala sau clona. codul la cea originala este AKB32273713 Multumesc Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 Nu mai cloneaza nimeni telecomenzi Se va folosi doar ca statie asaca ma intereseaza doar sa pot face reglajele de sunet. Multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 ba cloneaza , stai tu linistit ! insa , la unele modele de aparate chiar este nevoie sa ai aparatul in fatza ca sa poti face toate tastele telecomenzii originale ...si asta nu oricum , ci in ordinea corecta ca si asezare ... pentru inceput , ia si probeaza 2 coduri de la M4U , pt ca sint mari sanse sa ti-l miste cit de cit ... 1-- m4u cod 2101 2-- m4u cod 2813 eu inclin sa cred ca 2813 ar fi codul corect , insa nu pot sa bag mina in foc ... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Septembrie 8, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2022 (editat) Am gasit asta. Poate ajuta https://www.remote-control-world.eu/lg-c-12_332/lg-akb32273713-remote-control-duplicate-p-8753 @misuraelectronic ma intereseaza mai mult reglajele de sunet.Multumesc de raspuns Editat Septembrie 8, 2022 de sorinpavel Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 din cite imi aduc eu aminte , absolut toate sistemele home cinema de la LG merg pe 9012 / 2c2c sau 9012 / 2d2d ... la unele modele , tastele de volum +/_ si mute sint la vedere ...asta inseamna 3 taste individuale si luate ca atare ... la alte modele --- in trecut , nu acum --- degeaba m-am chinuit , ca n-am putut gasi vol+/_ nici cu Militia patinoarului ... oricum ar fi , balansul si joase / inalte ...acestea sint taste care exista doar in setup menu-ul dvd-ului ... asa ca , daca ai gasit tasta de setup si ai crucea corecta , atunci poti face si balans / joase / inalte ... daca vrei musai si setarile de eq ...adica diverse Dolby , jazz/church / stadium / cave / reverb / ..etc ... abia acolo este nashpa ...pt ca este un grup ff mic de taste dedicate care fac asa ceva ... daca tu vrei musai musai sa ai si toate setarile de eq , sa stii ca de la vorba la fapta este cale lunga ... nu ai nici o garantie ca tovarasii cehi chiar sint seriosi 101% si iti vor trimite chiar un duplicat 1 la 1 cu originala ... tocmai de aceea ti-am recomandat sa incerci sa probezi mai intii m4u cod 2101 sau 2813 ...si abia after dupa aceea sa te repezi si sa arunci in ei cu 112 ron ---la cehi ma refer --- cinstit si lautareste ...eu am facut telecomenzile pt toate sistemele 5+1 din viatza mea numai si numai cu aparatul in fatza mea , ca sa pot furniza clientului maximul absolut de taste ...ca sa exploateze astfel toate functiile aparatului respectiv ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum