Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda home cinema

sorinpavel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sorinpavel

3

• misuraelectronic

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

ba  cloneaza , stai  tu  linistit !  insa , la  unele  modele  de  aparate  chiar  este  nevoie  sa  ai  aparatul  in  fatza  ca  sa  poti  face  toate  tastele  telecomenzii  originale ...si  asta  nu  oricum , ci  in  ordinea  corecta  ca  si  asezare ...

pentru  inceput  , ia  si  probeaza  2  coduri  de  la  M4U , pt  ca  sint  mari  sanse  sa  ti-l  miste  cit  de  cit ...

1--  m4u  cod  2101

2--  m4u  cod  2813

eu  inclin  sa  cred  ca  2813  ar  fi  codul  corect ,  insa  nu  pot  sa  bag  mina  in  foc ...:rzb

Link spre comentariu

din  cite  imi  aduc  eu  aminte , absolut  toate  sistemele  home  cinema  de  la  LG  merg  pe  9012 / 2c2c  sau  9012 / 2d2d ...

la  unele  modele , tastele  de  volum +/_  si  mute  sint  la  vedere ...asta  inseamna  3  taste  individuale  si luate   ca  atare ...

la  alte  modele  --- in  trecut , nu  acum --- degeaba  m-am  chinuit , ca  n-am  putut  gasi  vol+/_  nici  cu  Militia patinoarului ...

oricum  ar  fi ,  balansul si  joase / inalte  ...acestea  sint  taste  care  exista  doar  in   setup menu-ul  dvd-ului ... asa  ca , daca  ai  gasit  tasta  de  setup  si  ai  crucea  corecta ,  atunci  poti  face  si  balans / joase / inalte ...

daca  vrei  musai  si  setarile  de  eq ...adica  diverse  Dolby , jazz/church / stadium / cave / reverb /  ..etc ... abia  acolo  este  nashpa ...pt  ca  este  un  grup  ff mic  de  taste  dedicate  care  fac  asa  ceva ... 

daca  tu  vrei  musai  musai  sa  ai  si  toate  setarile  de  eq , sa  stii  ca  de  la  vorba  la  fapta  este  cale  lunga ... nu  ai  nici  o  garantie  ca  tovarasii  cehi  chiar  sint  seriosi  101%  si  iti  vor  trimite  chiar  un  duplicat  1 la  1  cu  originala ...

tocmai  de  aceea  ti-am  recomandat  sa  incerci  sa  probezi  mai  intii  m4u cod  2101 sau 2813 ...si  abia  after  dupa  aceea  sa  te  repezi  si  sa  arunci  in  ei  cu  112 ron ---la  cehi  ma  refer ---

cinstit  si  lautareste ...eu  am  facut  telecomenzile  pt  toate  sistemele  5+1  din  viatza  mea  numai  si  numai  cu  aparatul  in  fatza  mea ,  ca  sa  pot  furniza  clientului  maximul  absolut  de  taste  ...ca  sa  exploateze  astfel  toate  functiile  aparatului  respectiv ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări