klinutzu Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 mersi frumos, am vorbit deja... Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2007 am schimbat integratul. mersi frumos pe aceasta cale celui care mi l-a trimis. am insa o alta problema: RX merge, dar nu am TX. se poate sa fie de la microfon. gasesc undeva asa ceva? Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 18, 2007 Partajează Postat Decembrie 18, 2007 Daca nu ai modulatie este posibil sa fie microfonul, preamplificatorul de microfon. Daca nu-ti trece pe emisie, este contactul de la microfon sau ceva tranzitori sau releu. Daca emite dar nu scoate rf, cred ca este de vina vco-ul. Banda din UK este pe la 27600 iar tu lucrezi acum la ~27000. In concluzie pll-ul s-ar putea sa nu se caleze la emisie. Daca ai mai micsora frecventa (prin introducerea miezului de ferita spre interiorul bobinei) este posibil sa o calezi si implicit sa ai frecventa stabila si semnal la iesire. Si finalul cred ca trebuie reacordat putin cu o sonda rf si sarcina. Link spre comentariu
klinutzu Postat Decembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2007 mersi pt raspuns, dar... deja ma bagi in ceata... in alta ordine de idei: este cineva din bucuresti care ma poate ajuta sa fac verificarile si reglajele astea?p.s.: modulatie = lumineaza ledurile cand vorbesti? :smt100prin schimbarea integratului cred ca si TX s-a modificat, cel putin asa zice din tabela de sinteza. Link spre comentariu
Vizitator Iscrulescu Bogdan Postat August 11, 2015 Partajează Postat August 11, 2015 Am si eu o statie moonraker minor cu aceasi problema , as putea sa o trec in banda europeana ? Link spre comentariu
Darden Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Va salut ,cu respect! Se poate aduce o statie de la frecventa de 80 mhz la cea de 27,unde lucram noi? Statia e adusa de afara,America,parca! O sa revin cu modelul statiei,nu e la mine,momentan! Multumesc! Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Nu stii ce statie este. Nu stii de unde provine (parca America). Statia nu este la tine,. momentan. Cand ai toate datele despre acea statie, ne mai dai un telefon. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Noiembrie 6, 2016 Partajează Postat Noiembrie 6, 2016 Daca esti ambitios tare, e posibil insa nu merita munca..si daca nu ai scule, o faci de minune... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum