Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCF ART325 VS PA(WN15R+WND72)

yuly4you

Postări Recomandate

Eu zic ca oricine are un IQ apropiat de normal ar fi capabil sa inteleaga la ce m-am referit, si tu vasile ai inteles perfect ce vreau sa zic, dar mnoah, trebe sa umplem paginile cu off-topicuri, nu? a nu-stiu-cata-oara iti zic ca ma intereseaza comparatia lor ca performanta atata tot, indiferent de pret, e bine asa? sau nici de data asta nu ai inteles... totusi eu cred ca ai inteles de la inceput, ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

8

• adircf

5

• Kenwood_DJ

3

• radue

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

daca ziceai asa:Care sistem e mai performant ? Iti raspundeam asa:RCF-ul Dar nu se pot compara tocmai din cauza pretului, e ca si cum ai compara nuci cu nuci de cocos :smt003

Link spre comentariu

2 chesti perfect adevarate. un RCF 325 e 700 euro iar un wn+wn e 450 euro. De sunat, mai bine suna 325-ul. Are mai mult bas, e mai punhy decat wn-ul, driverul de la RCF suna super, la maxim nu te surzeste in schimb wn-ul la maxim daca nu iei cel putin un -6 db, doar driverul il auzi. Pana la urma depinde de filtre, cred. Oricum, cert e , cum zicea si @radue, primesti ce platesti.

Link spre comentariu

o poza sa vada lumea ce mandre sunt. Cu astea 4 am facut peste 20 de sonorizari cu ele.

oricand le prefer in fata wn-urilor cu 2".

Posted Image

daca le cumperi second, ti-am spus la ce sa fii atent. :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări