yuly4you Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Eu zic ca oricine are un IQ apropiat de normal ar fi capabil sa inteleaga la ce m-am referit, si tu vasile ai inteles perfect ce vreau sa zic, dar mnoah, trebe sa umplem paginile cu off-topicuri, nu? a nu-stiu-cata-oara iti zic ca ma intereseaza comparatia lor ca performanta atata tot, indiferent de pret, e bine asa? sau nici de data asta nu ai inteles... totusi eu cred ca ai inteles de la inceput, ... Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 Haideti sa termian cu offtopicul.Eu am invatat un lucru, care se tot repeta in fiecare zi: Cat dai atata face. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 daca ziceai asa:Care sistem e mai performant ? Iti raspundeam asa:RCF-ul Dar nu se pot compara tocmai din cauza pretului, e ca si cum ai compara nuci cu nuci de cocos :smt003 Link spre comentariu
yuly4you Postat Decembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2007 bine vasile, cum zici tu......... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 daca comparai 2 sisteme cu acelasi pret sau o marja de 10% sa zicem atunci da... se putea vorbi de comparatii Nu e asa cum spun, imi place dreptatea Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 yuli, zi la ce categorie te-ar interesa care e mai bun dintre cele doua. Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 2 chesti perfect adevarate. un RCF 325 e 700 euro iar un wn+wn e 450 euro. De sunat, mai bine suna 325-ul. Are mai mult bas, e mai punhy decat wn-ul, driverul de la RCF suna super, la maxim nu te surzeste in schimb wn-ul la maxim daca nu iei cel putin un -6 db, doar driverul il auzi. Pana la urma depinde de filtre, cred. Oricum, cert e , cum zicea si @radue, primesti ce platesti. Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 deacord cu kenwood Link spre comentariu
Bogdan Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 325A are alt difuzor de bass fata de 325i? de ce nu apare 325i in lista cu boxe pe situl rcf? Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 bogdan, eu cred ca au aceleasi difuzoare 325A cu 325 pasivul. ART 325i apare in lista celor de la RCF dar tre sa stii udne sa te uiti stai sa iti dau eu link. http://www.rcf.it/vediMacro.phtml/sLang ... roduct.htm Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Daca iei rcf-urile alea de care mi-ai zis..sigur nu vei regreta! Ai fost sa le asculti azi? Link spre comentariu
yuly4you Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Ti-am zis ca luni merg sa le ascult, cred ca ai uitat... :weedman: o sa merg sa le ascult, si sper sa-mi placa :yawinkle: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Nush dc am ramas cu impresia ca azi mergi. :goodman: Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 o poza sa vada lumea ce mandre sunt. Cu astea 4 am facut peste 20 de sonorizari cu ele. oricand le prefer in fata wn-urilor cu 2". daca le cumperi second, ti-am spus la ce sa fii atent. :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum