Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RCF ART325 VS PA(WN15R+WND72)

yuly4you

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yuly4you

8

• adircf

5

• Kenwood_DJ

3

• radue

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

haideti fratilor nu va sfiiti, parca va e frica de cineva sau ceva :weedman: realitatea e realitate, si trebuie acceptata asa cum e...ma intereseaza in special argumente pro si contra...

Link spre comentariu

lasati imaginea, poate sa scrie pe ele si europower-tec ce vreti voi, lasa pretul ca se considera ca le iau la acelasi pret, oricum rcf-urile le-am gasit la un pret bun, ma intereseaza alti factori ce tin de performante...putere, claritate, bas,medii,inalte(cum sunt la fiecare, daca lipseste vreo anumita gama de frecventa, daca suna metalic, ettc) detalii ce tin de performanta, in ipoteza ca pretul ar fi acelasi, si tinand cont de faptul ca nu ma intereseaza ce le scrie pe burta....

Link spre comentariu

yuli eu prefer 325-ul. am lucrat pe ele mai mult ca si pe wn-uri.ideal ar fii sa le asculti. cred ca numai eu pot sa fac asta :weedman: rcf 325i si wn15s + wnd 72.singurul avantaj la PA e ca driverul este mai puternic si boxa ii mai ieftina. in rest nu vad altceva.... poate ca si basu e pe neo fata de ferita ca la rcf.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

lasatiimaginea, poa sa scrie pe ele si europower-tec ce vreti voi, lasa pretul ca se considera ca le iau la acelasi pret, oricum rcf-urile le-am gasit la un pret bun, ma intereseaza alti factori ce tin de performante...

Fi mai coerent ca nu am inteles nimicNu conteaza la cat le iei tu ci cand faci o comparatie de asta trebuie luat pretul de pe piata, eu mi-am luat mercedes SH mai ieftin ca o dacie :smt005 Daca Preturile NU sunt egala nu se pot nici compara !
Link spre comentariu

Vasile, poti sa compari doua boxe din punct de vedere al performantelor si daca una costa 1mil si cealalta 10mil...logic ca cea de 10 va suna mai bine din toate punctele de vedere, dar se pot compara... de-aia am zis a nu se lua in considerare pretul...daca tu iei mercedesul ala mai ieftin ca dacia,va fi mai bun, chiar daca e mai ieftina, ...sau poate nu...depinde... :yawinkle:

Link spre comentariu

depinde de model... :weedman: dar poate si mercedesul ala are anumite incoveniente, eu stiu, consum mai mare, sau piese scumpe, etc.... de-aia am cerut argumente pro si contra... plus ca nu e diferenta foaaaaaaarte mare(la bani) intre Wn15R+WNd72 si RCF325

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări