lorik199 Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 Salutare, am nevoie de detaliile pinionului ce antrenează axul pentru pinionul de pe cremaliera la strungul SP80 și de detalii pentru semi-piulita. Mulțumesc Link spre comentariu
ecu Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 detalii mai precis ce .cum arata cati dinti are sau ce? Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Mă interesează o poză dacă are cineva, numărul de dinți, modulul l-am identificat că fiind 1.25 după pinionul existent. Link spre comentariu
ecu Postat Septembrie 8, 2022 Partajează Postat Septembrie 8, 2022 (editat) eu am avut sp 80 si din discutii cu alte persoane modulul rotilor dintate este modul 1. acum am un mn80 care este aproape la fel Editat Septembrie 8, 2022 de ecu Link spre comentariu
lorik199 Postat Septembrie 9, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2022 (editat) Nu pinioanele din poza asta mă interesează, e vorba de cel de pe axul manivelei de pe căruciorul mobil încercuit in poza. Mie îmi lipsește acest ax cu tot și pinion și semipiulita din dreapta axului încercuit, însă n-am găsit nicăieri o poză cu acest subansamblu demontat de pe cărucior. Editat Septembrie 9, 2022 de lorik199 Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 (editat) Uite niste poze de la TB-16 rusesc, tot copie a lui TOS MN80 Poate ajuta Editat Septembrie 9, 2022 de draku Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum