Budreala Radu Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 https://postimg.cc/gallery/q7hdwjS Tip display: t320xvn02.g In poza se vad 3 rezistori carbonizați; primii doi sunt de 200 ohmi, al treilea nu se mai înțelege nimic. Are cineva pe masa vreunul in lucru să-mi spună și mie ce valoare are rezistorul mic, de lângă cei doi conzi? R723 după notație...as incerca inlocuirea acestora, dar mă tem că nu e de ajuns... Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 Acum 10 minute, Budreala Radu a spus: https://postimg.cc/gallery/q7hdwjS Tip display: t320xvn02.g In poza se vad 3 rezistori carbonizați; primii doi sunt de 200 ohmi, al treilea nu se mai înțelege nimic. Are cineva pe masa vreunul in lucru să-mi spună și mie ce valoare are rezistorul mic, de lângă cei doi conzi? R723 după notație...as incerca inlocuirea acestora, dar mă tem că nu e de ajuns... cautati dupå circuitul integrat si poate gasiti o schema de principiu,discutii ceva,poze Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2022 (editat) Ce valoare e asta??? Editat Septembrie 3, 2022 de Budreala Radu Completare poza Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2022 59 ohmi??? Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 59A e 402 ohm. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2022 Am căutat și eu după codul asta, și am găsit 392 ohmi, 1 % toleranță. Oricum, rămâne pe luni sa mă ocup de el; mulțumesc, @UDAR pentru sugestie, nu știam de marcarea rezistorilor in codul asta! Link spre comentariu
UDAR Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 392 ohm e 58A Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 https://kiloohm.info/eia96-resistor/59A Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 3, 2022 Partajează Postat Septembrie 3, 2022 (editat) Acum 36 minute, Budreala Radu a spus: Am căutat și eu după codul asta, și am găsit 392 ohmi, 1 % toleranță. Oricum, rămâne pe luni sa mă ocup de el; mulțumesc, @UDAR pentru sugestie, nu știam de marcarea rezistorilor in codul asta! Iti d-ai seama ca trebuie sa inlocuiesti si integratul convertor DC-DC altfel n-ai facut nimic, eu zic sa te uiti bine la folile de pe colturile ecranului sa vezi daca e vreuna arsa (lipitura pe sticla) ca sa nu muncesti degeaba, pentru ca, convertorul de tensiuni DC-DC nu se arde niciodata degeaba ! Editat Septembrie 3, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 3, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2022 Acum 2 ore, Budreala Radu a spus: as incerca inlocuirea acestora, dar mă tem că nu e de ajuns... Acum 32 minute, Costica Tv a spus: convertorul de tensiuni DC-DC nu se arde niciodata degeaba ! O să-l desfac luni, pentru liniștea mea, dar cred că e munca in zadar...posibil să rămână pentru organe. Vă țin la curent! Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Septembrie 5, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2022 Am schimbat convertorul dc-dc, luat de pe alt tcon funcțional, dar cu display spart, am înlocuit rezistoarele, (am găsit pe donatoare, eu când îmi rămân tvuri cu ecran spart, rup tcon-ul pentru organe) și se încing și fumega rapid... La suprafață displayului nu vad nimic, posibil vreun scurt in interior. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum