Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Moulinex OW110E31 Home Bread un ajutor dacă se poate

Opreștete

Postări Recomandate

Bună ziua prieteni,

De curând am achiziționat un aparat de făcut pâine îl foloseam destul de rar, aproximativ l-am folosit de maxim de 15 ori, am folosit aparatul după un manual, cel original nu l-am mai găsit, dar am download-at unul identic. Problema e, că în urmă cu 3 zile am făcut o pâine cu el de 900g. Iar azi când am dorit să repet să-mi fac o pâine, malaxorul din interior nu mai vrea să învârtă aluatul, nu cunosc motivul, mă poate ajuta cineva cu vreun sfat care ar putea fi motivul, eventual vreo schiță???

Aparatul este un ”Moulinex OW110E31 Home Bread 900g Metal Mașina de făcut pâine”.

Mulțumiri tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

3

• Opreștete

3

• cornel1962

2

• alec

1

Top autori în acest subiect

Dacă ai cumpărat aparatul de curând, ar trebui să fie cel puţin doi ani în garanţie, deci n-ar trebui să umbli la el.

Dacă ţi se spune ce ar fi defect, ai cum să-l repari ? E posibil să se fi rupt (sau sărit de pe fulii) cureaua de antrenare, să se fi rupt chiar fulia de antrenare sau chiar să se fi defectat motorul.

Ar putea fi şi o defecţiune electrică, de exemplu releul sau triacul ce comandă motorul.Dacă nu ai experienţă în domeniu şi scule potrivite, sfatul meu e să nu intervii, fiindcă poţi strica mai mult.

Link spre comentariu
Acum 7 ore, validae a spus:

Am înțeles, aparatul este luat cam de 4-5 ani dar rar l-am folosit, din acest motiv nu știu ce sa întâmplat, în garanție nu mai e sigur.

Link spre comentariu

Eu, când aud expresia ,,de curând,, mă gândesc la o perioadă sub un an....de aceea am crezut că-i încă în garanţie.

Nu ai răspuns la întrebarea dacă ai posibilitatea şi cunoştinţele necesare unei depanări.

Ca să afli sigur ce s-a defectat, trebuie cel puţin să desfaci aparatul...că ,,pe nevăzute,, sunt şanse minime să-l diagnosticăm.

Link spre comentariu

Bine prieteni, tuturor vă mulțumesc care mi-ați oferit un sprijin cât de mic, voi desface și vă voi scrie dacă cureaua este de vină, dacă nu, îmi iau altul iar acesta posibil dacă nu pot să-l repar îl voi recicla. vă mulțumesc... O zi frumoasă vouă.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări