Crissti Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 Am și eu un TV Dyon Lambda 24 care in specificații ar arata ca are și dvb-t (terestru) care eu nu-l găsesc în meniu. Iar pe dtv nu prinde niciun program doar pe analog.. As vrea și eu un dump. Bin. Firmware compatibil. MSDV3210-ZC01-01(B) asta scrie pe placa de baza... Pe net nu găsesc nimic Mulțumesc pt eventuale răspunsuri. Link spre comentariu
stefank Postat August 30, 2022 Partajează Postat August 30, 2022 Posibil ca nu receptioneaza dvb-t2 , nici chiar dvb-t mpeg4 , deci pierdere de timp Link spre comentariu
Crissti Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 Ziceam sa fac un update de soft poate. Poate... Dar nu găsesc niciun fel de firme pt TV. Ul azta Link spre comentariu
iuliantv Postat August 30, 2022 Partajează Postat August 30, 2022 (editat) Acum 8 ore, Crissti a spus: Ziceam sa fac un update de soft poate. Poate... Dar nu găsesc niciun fel de firme pt TV. Ul azta 95% din tv-urile intålnite ce nu aveau altceva decåt analog si dvb-t(nu dvb-t2 sau dv-c) tot asa au ramas indiferent de soft sau dump am zis 95% så nu fiu prea ,,dur,, cred ca erau 99% totul sta in procesor si tuner dupå care soft si probabilitatea de a gasi soft ,sa impace ,tunerul,procesorul,displayul ,telecomanda,e 1% la un tv ce nu a fost dedicat dvb-t2 dvb-c Editat August 30, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Crissti Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 HD TV MIT HD DVB-S2/T & CI+ Technische Daten Bildschirmgröße: 59.9 cm (23.6 Zoll) Bildschirmformat: 16:9 Auflösung: 1.920 x 1.080 Helligkeit: 250 cd/m² Kontrastrate: 800:1 Reaktionszeit: 8 ms Farben: 16.2 Mio. DVB-S Standard: MPEG-2 / MPEG-4 H.264 Tuner-Funktionen: Bis zu 5.000 Senderspeicherplätze, Elektronischer Programmführer (EPG), Videotext, Untertitel, Sendersortierung, Kindersicherung, Automatische & Manuelle Sendersuche, Favoriten HD DVB-S2 Î Unterstützt bis zu DiSEqC1.3 Demodulation: QPSK / 8PSK Eingangsfrequenz: 950 - 2150 MHz Signalstärke: -65 ~ -25 dBM DVB-T Î Modulation: QPSK, 16QAM/64QAM Video System: MPEG-2 / MPEG-4 H.264 Analog TV Î Video System: PAL, SECAM Audio System: B/G, D/K, I, L/L Formate: 16:9, 4:3, Auto Der DYON Lambda 24 kombiniert kompaktes Design, raffinierte Technik und Effizienz. Eine intuitive Bedienbarkeit sowie eine übersichtliche Menüführung sind auch für den DYON Lambda 24 eine Selbstverständlichkeit. Brilliante Farben und gestochen scharfe Bilder sind das Ergebnis modernster LED Technik. Der im DYON Lambda 24 integrierte Dual-Tuner verarbeitet digitale Empfangssignale serienmäßig über Antenne (DVB-T) als auch in High Definition über Satellit (DVB-S2). Dabei liefert der DYON Lambda 24 je nach Empfangsart immer das bestmögliche Bild. Für den Empfang von Pay-TV Programmen verfügt der DYON Lambda 24 über eine CI+ Schnittstelle und erspart zusätzliche Kosten eines weiteren Receivers. Schnittstelle: CI+ (Common Interface) HDMI-Spezifikationen: 1.080p, 1.080i, 720p, 576p, 480p Bildeinstellungen: Standard, Benutzerdefiniert, Mild, Dynamisch Audioeinstellungen: Standard, Benutzerdefiniert, Film, Musik, Sport Sonstige Funktionen: Auto Ausschaltung, Mehrsprachiges Benutzermenü Mediafunktionen: USB-Anschluss zur Wiedergabe von HD-Videos, MP3 & JPEG Wandhalterung: 100 x 100 mm Lochabstand (nicht Mitgeliefert) Lautsprecherausgang: 2 x 3 Watt Stromversorgung: DC 12V, 3A Stromverbrauch: 0.5 Watt im Standby Anschlüsse: CI+ Schnittstelle, 2xHDMI-Anschluss, USB-Anschluss, LNB-Eingang, Scart-Anschluss, AV-Eingang, VGA-Eingang, 75 Ohm Antennenanschluss, YPbPr- Komponenteneingang Abmessung (ohne Standfuß): 572 x 38 x 373 [mm] Abmessung (mit Standfuß): 572 x 145 x 414 [mm] Gewicht: 3.8 kg Logistische Daten Lieferumfang: Lambda24, Anleitung, Stromadapter, Fernbedienung (inkl. Batterien), Mini- Scartadapter Abmessung: Verpackung Î 660 x 95 x 475 [mm] Gewicht: Verpackung Î ~ 5 kg Artikelnummer: D800027 EAN Code: 4260087123566 Container Loading (20“/ 40“ / 40“HQ): 950 / 1.940 / 2.180 Energieeffizienzklasse Änderungen und Irrtümer vorbehalten ƕ LED Full-HD TV ƕ Eingebauter HD DVB-S2 und DVB-T Receiver ƕ CI+ Schnittstelle ƕ Einkabelfunktion ƕ Wiedergabe von HD-Videos ƕ Hotel-Modus ƕ Elektronischer Programmführer (EPG) ƕ 2x HDMI-Anschluss ƕ USB-Anschluss ƕ PC Monitor Funktion ƕ Energieeffizienzklasse A Asteas pecificatiile TV. ului... Ce ma oftica ca nu merge nici digitalele de pe cablu TV.. Doar analog Link spre comentariu
Crissti Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 Și cu o versiune mai noua de soft. Poate mergea. Și mai am o problema. În grila de sateliți nu am Thor pt. Focus sat:) Link spre comentariu
iuliantv Postat August 31, 2022 Partajează Postat August 31, 2022 (editat) Acum 10 ore, Crissti a spus: Și cu o versiune mai noua de soft. Poate mergea. Și mai am o problema. În grila de sateliți nu am Thor pt. Focus sat:) daca nu e Thor poate e intel sat 10.02,daca nici ala nu e,editezi,adaugi sat si tp-uri,tp-urile le gasesti pe Flysat, daca nu-ti permite adaugarea de sateliti,adaugi tp-urile la un alt satelit,mai ,,chel,,si ce nu te intereseazå daca nici unele nu-ti permite,trebuie sa fie vre-un program de editare si incarcare pe usb a listelor....... Editat August 31, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
Crissti Postat August 31, 2022 Autor Partajează Postat August 31, 2022 Aha. Ms frumos pt răspunsuri.. O sa încerc. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 1, 2022 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 (editat) La 30.08.2022 la 23:00, Crissti a spus: Asteas pecificatiile TV. ului... Ce ma oftica ca nu merge nici digitalele de pe cablu TV.. Doar analog Pai daca in meniul de user nu ai optiunea DVB-C, e normal sa nu receptionezi programele digitale de pe cablu, degeaba ai in meniu optiunea DTV=Digital Tv daca nu e DVB-C, poate ca ai si aceasta optiune DVB-C dar nu ai dat de ea...uitate in video de jos cum seteaza ala acolo....Daca nu gasesti in meniul de utilizator setarea DVB-C, atunci e clar ca tv-ul tau nu stie de asa ceva. Editat Septembrie 1, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum