fratello Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 Va salut ! Am un TV Samsung 32H6400. Are o telecomanda smart , ca cea din partea stanga a pozei atasata (cod BN59-01182). Pentru ca nu mai functioneaza unele butoane (si nici nu am putut-o depana) ma gandesc sa o inlocuiesc ; costul ei este mult prea mare (chiar si SH), dar am gasit un alt model, la pret rezonabil : cea din partea dreapta a pozei. Din ce am citit pe net, cea din dreapta este pt UNELE TV Samsung din seria F. Oare functioneaza corect si pe modelul meu de TV ? A testat cineva ? Va multumesc anticipat pentru orice raspuns. Link spre comentariu
iuliantv Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 (editat) dupå cåte stiu eu,ce din dreapta trebuie insotitå de un receiver ir,ce se conecteazå in spatele tv-ului cu o muså jack are si tv-ul dv asa ceva? conform catalogului mfy samsung 32h6400 merge cu cod mfy 1113 exact ca si BN59-01182 deci logic ar trebui sa meargå de ce nu alegiti o teleomandå clasicå samsung smart tv? cum ar fi cea dinlinkul de mai jos de exemplu https://www.emag.ro/telecomanda-samsung-smart-aa59-00a-581/pd/D75XBGBBM/?cmpid=86996 rog a nu se considera reclamå bineinteles cå cea de jos e una simpla ,farå comenzi vocale sau ........ Editat August 29, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
fratello Postat August 29, 2022 Autor Partajează Postat August 29, 2022 Multumesc, dar...Nu sunt ambele modele telecomenzi prin bluetooth ? Nu caut alt model, prin IR. Iar telecomenzi "clasice" am doua bucati... Link spre comentariu
iuliantv Postat August 29, 2022 Partajează Postat August 29, 2022 greseala mea a dv e BN59-01182 pe cand cele din catalogul MFY IR sant BN59-01182F BN59-01182B Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum