Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Are careva o schema cu sursa in comutatie, iesire dubla 65-0-65 V DC

Postări Recomandate

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Parca a avut @Marianun proiect aici pe forum. Si înca vreo doi colegi, unul tot Marian pe nume, dar nu-mi amintesc amu nick-ul.

Cu putin noroc, mai gasiti si la @DjLeco2021gata facuta. La nevoie puteti sa si sudati cu ea (5 kW garantati) ;-)

BTW, ca sa nu mai deschid si eu un subiect pe tema asta, cât de bune sunt sursele de la Connex? Ati avut careva de-a face cu ele?

Editat de franzm
Link spre comentariu
1 oră în urmă, franzm a spus:

Parca a avut @Marianun proiect aici pe forum. Si înca vreo doi colegi, unul tot Marian pe nume, dar nu-mi amintesc amu nick-ul.

Cu putin noroc, mai gasiti si la @DjLeco2021gata facuta. La nevoie puteti sa si sudati cu ea (5 kW garantati) ;-)

BTW, ca sa nu mai deschid si eu un subiect pe tema asta, cât de bune sunt sursele de la Connex? Ati avut careva de-a face cu ele?

Daca va referiti la sursele Meanwell - pe care le vinde si Connex electronic sunt foarte bune. Raport calitate / pret foarte bun. Eu am folosit in proiectele mele aproximativ 7000 de bucati (5000 DC-DC si 2000 AC-DC de puteri pana in 100W).

Link spre comentariu
Acum 8 ore, franzm a spus:

Mai am 10 placi de la versiunea 2, dar imi este tare "incomod" (lene) sa ma apuc de ele.

Dupa un timp, mi s-a cam luat...

Vorba aia, all hand made, cele oldschool, oldtimes...

Surse-Leco-Stiviute-2.jpg

Multumesc de gind bun, un pahar de whisky, virtual din partea mea si auditii placute cu ce ai de la mine!

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Au fost vremuri frumoase cind inca China si derivatele nu prea aveau pe piata etaje finale serioase sau surse de putere mare, stabile, care sa nu crape. Si daca mai erau, nu prea erau calitative, serioase, rezistente. Din cite stiu, din toate sursele pe care le-am facut, 27 bucati, pina acum nu a picat niciuna...

Acum pute piata de ele si nu te poti pune cu China la preturi, mai ales la penuria de piese de calitate vs contafacute ale lor si in special de cind a luat amploare clasa D.

Si mie mi-e dor de vremurile alea dar s-au cam dus...

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
21 hours ago, Horat1u said:

Am gasit la Ali 60-0-60 500w la 180 lei.

Screenshot_20221021_085808.jpg

Inghesuiala maxima si subdimensionari tipice chinezilor.

Nu tot ce este ieftin este si bun. 

La cum arata sursa aia 500W duce doar cateva minute. 

Mai mult decat atat, 500W pentru o sursa cu +/-60 este oricum putin, mai ales in cazul de fata unde ai amplificator clasa D cu randament bun sau foarte bun. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări