Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pompa racire strung / motor pompa racire strung / cutie de borne motor pompa racire strung

noe

Postări Recomandate

Cumpar Pompa de racire completa (originala) pentru strungul meu SN320 - de preferat. Sunt acceptate si variantele - motor pompa racire strung, sau dupa caz numai cutia de borne (completa) pentru acest tip de motor romanesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• noe

3

Top autori în acest subiect

• noe

noe 3 postări

Am deschis acest subiect din dorinta de a rezolva problema expusa in postarea initiala prin inlocuirea pompei respective cu una originala, avand in minte chestiuni de genul retro / vintage, gandindu-ma ca aceasta ar fi rezolvarea cea mai "eleganta". Ii rog pe cei care detin produse de genul celor expuse mai sus sa nu stea pre mult pe ganduri, caci mult mai presanta decat eleganta este functionalitatea utilajului meu. De aceea, subiectul se va "raci" relativ repede, existand actualmente multe (chiar foarte multe) variante de rezolvare ieftine ale problemei in cauza. Invit asadar pe cei care detin obiectul / obiectele desemnate si care vor sa  valorifice ocazia, sa posteze repede. Am deschis subiectul in timp ce completam o comanda de inlocuire a pompei originale, avand asa dupa cum spuneam unele "usoare urme" de nostalgie pentru pastrarea integritatii initiale ale utilajului. Deoarece mult mai importanta decat nostalgia este nevoia de a utiliza utilajul in productie, este posibil ca in zilele urnatoare (poate chiar in orele urmatoare) sa ma rasgandesc si sa inchei comanda deja inceputa si lasata intr-o faza intermediara. Cu stima.

Editat de noe
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări