Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent pentru A2022 si CD1517CP

Postări Recomandate

Multumesc tuturor pentru ajutor! Am lamurit-o cu tranzistoru. 

Ce parere aveti de porcaria asta de CD1517CP, stit vreun echivalent?

Am gasit sa comand doar la chinezi si sunt doua site uri in romania care au, doar ca la unu comanda minima e de 120 de lei si la altu 50, deci exclus ambele.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TibiBzg

9

• validae

5

• Florinel TV

4

• misuraelectronic

2

De ce nu pui un TDA2003 recuperat din vreun casetofon vechi auto.Se poate asambla schema ,,în aer,, direct pe pinii lui, fiindcă necesită doar câteva rezistenţe şi condensatori.....pentru o staţie radio e suficient.De fapt multe staţii au exact acest amplificator simplu...

Sau pui orice alt integrat recuperat din casetofoane auto vechi...montat pe o plăcuţă separată şi fire trase la bornele corespunzătoare alimentării, intrării şi ieşirii audio.

Poţi tăia efectiv prin decupare doar amplificatorul audio dintr-un casetofon dezafectat şi plăcuţa o conectezi în staţie, am făcut asta de multe ori.Te scapă de o muncă..

Link spre comentariu
Acum 15 ore, validae a spus:

Poţi tăia efectiv prin decupare doar amplificatorul audio dintr-un casetofon dezafectat şi plăcuţa o conectezi în staţie, am făcut asta de multe ori.Te scapă de o muncă..

Foarte buna ideea! Nu m-am gandit.

Sa vad ce am prin cutia cu maimute si e rezolvata si asta.

Acum 15 ore, Florinel TV a spus:

TDA1517 , TPA1517 , UT1517 sunt la fel

Multumesc, gasisem TPA la Mouser, n-am mai comandat pana acuma de la ei, dar mi-am facut acuma cont. Era undeva la 20 de lei si transportu 90 de lei...

Link spre comentariu
Acum 41 minute, TibiBzg a spus:

Foarte buna ideea! Nu m-am gandit.

Sa vad ce am prin cutia cu maimute si e rezolvata si asta.

Multumesc, gasisem TPA la Mouser, n-am mai comandat pana acuma de la ei, dar mi-am facut acuma cont. Era undeva la 20 de lei si transportu 90 de lei...

Aici http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=116543 ai incercat?

nu fac reclama , multumesc pentru intelegere

Link spre comentariu

Comanda minimă de 50 Lei, plus transportul.....nu pre merită cheltuiala.Majoritatea magazinelor ce vând (şi) online, au o sumă minimă de comandă.

Ajungi cu reparaţia la jumătatea preţului staţiei de comanzi online.În cel mai bun caz poate te ajută vreun prieten, cu care să pui o comandă comună.

Cel mai rezonabil e să se recupereze un amplificator de mică putere integrat dintr-un casetofon şi gata....mai toţi avem ceva vechituri prin debarale, poduri, etc,  de prin care mai recuperăm diverse la nevoie.Chiar de prin vechi tv-uri CRT mai poţi scoate amplificatoare din astea integrate, decupând cu flexul porţiunea de circuit de interes.De obicei nu-i mai mare cablajul aferent decât suprafaţa unei cutii de chibrituri, chiar mai mică de multe ori.

Link spre comentariu
Acum 22 ore, modoran a spus:

La Mouser e pretul fara TVA, deci ai grija. Afiseaza pretul total doar in ultimul moment, cand sa platesti.

Multumesc!  

Acum 22 ore, Florinel TV a spus:

Aici http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=116543 ai incercat?

nu fac reclama , multumesc pentru intelegere

Da, am incercat. Nu am de ce sa nu inteleg, apreciez un comentariu care m-ar putea ajuta.

Dar cum a spus domnu Validae, nu renteaza.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, TibiBzg a spus:

Multumesc!  

Da, am incercat. Nu am de ce sa nu inteleg, apreciez un comentariu care m-ar putea ajuta.

Dar cum a spus domnu Validae, nu renteaza.

Am eu un ic pentru tine recuperat 50 lei cu transport gratuit, daca te intereseaza detali pe mp 

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări