Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu microfonul help!!

SharkBite

Postări Recomandate

Problema sta astfel: -Un computer are placa de sunet"on board" dual chanel simpla-la aceasta s-a conectat un sistem audio 5+1 Logitech-acest sistem se conecteaza la placa de sunet prin trei mufe adica se ocupa toate iesirile si intrarile placii Out, Mic si Aux-s-a setat din Sonds and audio devices\Advanced - Spekers - Speaker setup"5+1 ...etc."si se aude bine pe toate boxele adica e buna treaba.-problema consta in faptul ca daca vrea sa foloseasca microfonul pe el chiar daca scoate mufa de la sitem cea care sta in locul microfonului si chiar daca ruleaza pasii prezentati incvers, adica adyuce calc la setarea initiala nu merge microfonul. daca se instaleaza windowsul din nou microfonul merge pana ce se conecteaza din nou sistemul 5+1, apoi la fel nu mai merge.Sincer cred ca am incercat cam tot ce m-am priceput eu sa fac dar vreau un ajutor ca nu ii dau de capat si stiu ca se poate "FARA A LUA O PLACA DE SUNET 5+1"Va multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi si voi aprecia gestul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SharkBite

3

• MifTy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce sa inteleg din tacerea voastra?:-Ca nu am postat unde trebuie?-Ca nu m-am exprimat concret?-Ca nu stie nimeni?Problema e cam urgenta si as avea mare nevoie de ajutorul celor care se pricep si sunt convins ca sunt destui. Daca sunt ceva nelamuriri in exprimarea mea astept intrebari.

Link spre comentariu

Faza e ca acum cateva luni a venit cineva la respectivu care are problema si a facut ceva si a functionat microfonul cateva saptamani apoi a murit iar si habar nu am ce ia facut. Am tras eu concluzia ca ar putea sa se faca ceva. din aceasta cauza intreb.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări