gigione01 Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Am cumparat din UK acest multimetru,e nou,doar probat,are tipla pe display. E modelul MT111,gasiti detalii pe net,demonstratii pe youtube . Display-ul e mare,color,iluminat. Are functie de lanterna,afiseaza temperatura din camera. Prima poza este reala. Pretul de vanzare este de 150 lei+transport daca e cazul. E posibil sa mai am cutia originala si manualul de folosire. Vine insotit de o husa textila pentru protectie si 2 baterii Kodak. Va rog sa nu poluati acest anunt cu discutii despre calitati sau defecte ale acestui aparat!! Va multumesc! According 6000 (3 5/6) Dc voltage 0V-1000V Ac voltage 0V-750V Resistance 10-6M0 Capacitance lnF-60mF On and off the test 0.6V NCV √ Zero line of fire √ No-operation shutdown About 5 minutes Backlight √ Flashlight √ Room temperature display √ Frequency display √ Color screen √ Keeping data √ Battery AAA 2xl.5V Weight 173g (Net weight) Size 133x67x12mm Link spre comentariu
PINTI Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 (editat) Cutia si manualul? Nu avem manual, nu il putem folosi. Sunt interesat de el. Editat August 26, 2022 de PINTI Link spre comentariu
gigione01 Postat August 26, 2022 Autor Partajează Postat August 26, 2022 1 oră în urmă, PINTI a spus: Cutia si manualul? Nu avem manual, nu il putem folosi. Sunt interesat de el. Daca il doriti,astept mesaj privat cu adresa completa si cu ce anume doriti sa il trimit-posta sau fanCurier de preferat. Va pot trimite in privat un site unde gasiti manualul. Nu il pot pune aici,e un site comercial si sa nu se considere reclama Link spre comentariu
gigione01 Postat August 27, 2022 Autor Partajează Postat August 27, 2022 (editat) Am gasit cutia si va fi vanduta cu multimetrul in acelasi pret! Pentru bagatori in seama care vor certificat de calitate,factura,bon fiscal,manual de folosire in 10 limbi inclusiv mandarina,garantie 75 de ani si internationala mai ales pe Rusia,mergeti la emag sau cautati pe SEAP. Pfff.... VANDUT,se poate inchide! Multumesc de gazduire! Editat August 27, 2022 de gigione01 vandut intre timp Link spre comentariu
Postări Recomandate