tly Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 Acum 22 ore, ROBEERT a spus: Am o intrebare: integratul original care este pe CA-888 vine pin la pin cu DM07652R? Da. Chinezul realizeaza modulul cu ce are la indemina din seria respectiva. DM0465 fiind cel "mai slab" / DM1265 cel "mai tare". Ce va fi pe montat pe modulele cele vei primi e in functie de noroc. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 29, 2022 Autor Partajează Postat August 29, 2022 (editat) Buna seara tuturor. TV rezolvat. Azi a au venit kiturile CA-888 si s-a rezolvat televizorul. Kiturile, dupa cum se vede in una din poze, sunt echipate cu integratul DM07652R ( cam slabut, dar asta este ). A trebuit dimensionat gospodareste radiatorul. Pentru o temperatura de 41 - 42 grade, i-am pus un radiator de cca. L = 10cm, l = 4cm, h = 2cm. Un locusor i-am gasit ( cam singurul ) care s-a incadrat la fix, in zona unuia din difuzoare. Radiatorul l-am lipit cu poxipol pe una din laturile placii si cam asta este tot. Tensiunile sunt stabile. Televizorul functioneaza ok. Cred ca este ok temperatura de 41 - 42 grade. Vedeti in poze produsul finit. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Editat August 29, 2022 de ROBEERT Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 30, 2022 Partajează Postat August 30, 2022 Ce tranzistor era pe placa? Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Ce tranzistor era pe placa? Am specificat in ultima postare. Sursa CA-888, a venit echipata cu integratul DM07652R. Link spre comentariu
dumitrumy Postat August 30, 2022 Partajează Postat August 30, 2022 Era un banc cu baba surda la biserica. Eu te intreb ce tranzitor ERA pe placa si imi raspunzi ce integrat ESTE acum. Intrebarea are un rost, sursele fiind cu finali MOS, incalzirea ar trebui sa fie aceeasi. Daca ai pus un radiator de 6 ori mai mare sigur ceva nu este in regula. Multi nu va ganditi ca poate traful functiona la 100kHz si acum il atacati cu 50kHz. Lungimea firelor la frecvente mari si in comutatie pot introduce perturbari in functionare. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 30, 2022 Autor Partajează Postat August 30, 2022 (editat) Acum 7 ore, dumitrumy a spus: Era un banc cu baba surda la biserica. Eu te intreb ce tranzitor ERA pe placa si imi raspunzi ce integrat ESTE acum. Intrebarea are un rost, sursele fiind cu finali MOS, incalzirea ar trebui sa fie aceeasi. Daca ai pus un radiator de 6 ori mai mare sigur ceva nu este in regula. Multi nu va ganditi ca poate traful functiona la 100kHz si acum il atacati cu 50kHz. Lungimea firelor la frecvente mari si in comutatie pot introduce perturbari in functionare. Aaaaaaaaa, am crezut ca m-ati intrebat de integratul sursei CA-888. Scuze de neatentie. Mosfetul original a fost FH13N60K. Oricum, alta solutie nu aveam. Dupa cum am zis, placa este plina de silicon si nu se putea vedea nimic. Azi l-am tinut in probe toata ziua si totul a fost ok. Editat August 30, 2022 de ROBEERT Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 30, 2022 Partajează Postat August 30, 2022 Da merge fara probleme , daca nu trece de 55 grade este ok Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum